23948sdkhjf

Oslo: Sentrum Bygg er sertifisert Miljøfyrtårn

Mestergruppen ønsker å miljøsertifisere sine bedrifter, og vi kan nå kalle oss et Miljøfyrtårn, sier Cato Sannerud som er daglig leder på Sentrum Bygg.

SERTIFISERT: Sentrum Bygg er en ledende spesialbutikk innen dører, vinduer, gulv, kjøkken, bad og garderobe.

Butikken og lageret er på totalt 10 000 kvadratmeter, og ligger på Alnabru i Oslo, og er et datterselskap i Mestergruppen AS. 

– For tiden er Sentrum Bygg i en ombygningsprosess, og vi har miljø og ytre påvirkning i tankene mens vi bygger om. Et tiltak vi snart er ferdig med er utskiftning av hele bilparken til fordel for elektriske biler. Neste skritt blir å se på hvordan vi kan effektivisere transport ut til kundene våre på best mulig måte, sier Sannerud.

Regionsdirektør Atle Bakke sier følgende om sertifiseringen: 

– Vi ønsker å ta et større miljøansvar og sertifiseringen betyr derfor mye for oss. Vi ser at både våre medarbeidere og kunder har en forventning om at vi tar bærekraft på alvor. Nå jobber vi systematisk med dette. Miljøsertifiseringen gjør at vi kan måle og finne tiltak for å redusere klimagassutslipp

Miljøfyrtårn er en norsk miljøsertifiseringsordning drevet av Stiftelsen Miljøfyrtårn. Stiftelsen ble opprettet i 2003 av sentrale organisasjoner i næringsliv og offentlig forvaltning. I Norge finnes det nå mer enn 7900 bedrifter som er Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn ble anerkjent av EU i 2017. 

Kilde: Pressemelding fra Sentrum Bygg

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094