23948sdkhjf

Nord-Vestlandet: Normatic med kontrakt til 200 millioner kroner

Flere lokale entreprenørselskaper, med Normatic i spissen, signerte fredag 28.januar kontrakten med Nordic Rutile AS om Engebø Rutile og Garnet-prosjektet.

ENGEBØPROSJEKTET: Ifølge Firdaposten er de totale byggekostnadene for Engebøprosjektet på ca 1,8 milliardar kroner.

Det er Nordic Mining som siden 2006 har jobbet for å realisere et gruveprosjekt for rutil ved Engebøfjellet i Sunnfjord kommune. Rutil er et mineral som brukes i alt fra tannkrem til maling og som metall i fly og sportsutstyr, og Engebøfjellet inneholder Norges største forekomst.

I fjor sommer løsnet det for prosjektet, og nå har altså Normatic, sammen med Eid Elektro AS og NBN Florø Elektro AS fått storkontrakt for sin spesialkompetanse innenfor fagfelt som høyspentanlegg, transformatorer, automasjon, instrumentering, kontrollsystemer og elektroinstallasjoner.

- Prosjektet vårt er verdt i underkant av 200 millioner, og gir selskapene godt grunnlag for videreutvikling av både teknologi og organisasjon, mener markedssjef Tom André Skjerven og daglig leder Hans Inge Solheim hos Normatic.

Normatic vil være prosjektleder og koordineringsansvarlig for arbeidet innad i gruppen, samt koordinering av arbeidet med Nordic Rutile og øvrige involverte entreprenører.

Kilde: Normatic pressemelding, Firdaposten, E24 mfl

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.321