23948sdkhjf

Nettpartner og Ramirent inngår samarbeid

Norges største elkraftentreprenør har inngått en samarbeidsavtale med utleiegiganten Ramirent.

ELKRAFT I STØTET: Nettpartner har store ambisjoner om å være en ledende part innen det grønne skiftet, noe de aktivt utviklet med oppkjøpet av Vestfold Trafo Energi i mai 2021, forteller de i en pressemelding.

– Et samarbeid mellom Nettpartner og Ramirent gjør det mulig for begge parter å være en
totalleverandør innen provisoriske strømløsninger – både høyspent og lavspent. Det er
avgjørende for å planlegge og drifte en utslippsfri byggeplass. Sammen ruster vi oss for grønne leveranser, sier Per Åge Nymann, direktør marked og salg i Nettpartner.

Høy og lavspent

Avtalen innebærer blant annet at Nettpartner og Ramirent bygger komplekse infrastrukturer for både høy- og lavspent. Dermed forenkles  prosessen betraktelig for byggherre og byggentreprenør. Som byggherre eller entreprenør trenger man da å forholde seg til bare én kontaktperson ved oppstart og drift – uansett spenningstype.

– For å kunne gjennomføre det grønne skiftet, også i byggebransjen, blir det viktig å kunne
effektstyre byggeplassen. Dette innebærer også å skape gode synergier mellom leverandører for best mulig drift av hele elektropakken for kundene våre, forklarer Nymann.

Alt fra fordelingsskap til elektriske anleggsmaskiner

– Nettpartner har tilgang til transformatorer og bryteranlegg og driftsledere og vakt og beredskapstjenester, mens Ramirent – i tillegg til utleie av alt fra fordelingsskap til elektriske anleggsmaskiner – også har avtaler for batteriløsninger forklarer Lars William Bjørnbakken, leder for Elektro Region Øst i Ramirent.

Kilde: Nettpartner

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109