23948sdkhjf

Massiv kontrakt: Consto utvider for Posten

Postens Østlandsterminal skal utvides med 12 000 m² oppstillingsplass inntil den eksisterende terminalen, og Consto Anlegg Øst har fått i oppdrag å utføre grunnarbeidene.

30.000 KUBIKK: Consto Anlegg Øst har fått kontrakt med Posten om grunnarbeidene for utvidelsen av Postens Østlandsterminal.

For at Postens Østlandsterminal skal utvides med 12 000 m² skal blant annet Consto Anlegg Øst grave ut 30.000 kubikkmeter masse, noe som allerede er i gang.

I tillegg skal det fylles på med tilsvarende mengde knuste masser, og det skal etableres støttemurer. Vann og avløp som krysser området skal oppgraderes, og det skal legges permeabelt dekke med belegningsstein på plassen. Dette gir økt fleksibilitet for Posten, som vil få større plass til plassering av containere.

- 95 prosent av alle forsendelser på Østlandet går via Østlandsterminalen, som vil være i full drift mens arbeidene pågår. Våre arbeider vil derfor foregå i tett samarbeid med Postens drift, sier Morten Karlsen, daglig leder i Consto Anlegg Øst.

Arbeidene startet opp i desember i fjor, og ferdigstilles i april i år.

Kilde: Consto Anlegg Øst

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.393