23948sdkhjf

Roger Blekkan til Rambøll: Skal løfte fram industrisatsing

Roger Blekkan er ansatt som Direktør for Industri Forretningsutvikling og Logistikk i Rambøll. Han kommer fra avløps- og vannrensingsspesialisten Inrigo, og har også drøyt ti års erfaring fra toppledelsen i Asplan Viak.

NY JOBB: Blekkan har lang erfaring fra Asplan Viak AS, blant annet mer enn 10 års erfaring fra selskapets toppledelse.

Han har blant annet vært involvert i prosjekt- og prosjekteringsledelse av større infrastrukturprosjekter. I tillegg kommer blant annet internasjonal erfaring som Senior Water Treatment Specialist i NORPLAN, og som Procurement Advisor for Norad.

Utover vannfagene er anskaffelser og kontrakthåndtering Blekkans faglige spesialfelt. Siste post er som Chief Operating Officer (COO) i Inrigo med ansvar for selskapets strategi- og markedsarbeid og overordnet styring av prosjektporteføljen.

– Jeg kommer fra en veldig interessant jobb i et selskap som faktisk har gjennomgått et ekte grønt skifte, fra olje og gass til vann og energi. Når imidlertid muligheten for å bidra til å realisere Rambølls relativt "hårete" ambisjoner innen industriområdet dukket opp, ble dette en utfordring det var umulig å si nei til, sier Blekkan selv.

- Gjennom tiden i Asplan Viak har jeg konkurrert med Rambøll gjennom 25 år. I mange av disse var nok Rambøll nærmest betraktet som hovedkonkurrenten, og nå gleder meg veldig til å bli en del av Rambøll- familien.

Blekkan er på plass i den nye stillingen 1. april 2022

Opphav og kilder: Rambøll

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063