23948sdkhjf

Bilfinger trenger 50 nye hoder

Det er behov for en rekke nye ansatte innen ulike fag hos Bilfinger Engineering & Maintanence Nordics. Bilfinger leverer vedlikeholds- og ingeniørtjenester til blant annet Herøya Industriparks ulike fabrikker.

Også datterselskapet Bilfinger Industrial Services Im AS trenger flere hoder i forbindelse med en revisjonsstans ved Inovyn Norge og Ineos Rafnes i vår.

Disse to fabrikkene skal gjennom en såkalt EU-kontroll noe som gjør at Bilfinger har behov for brann- og entrevakter. Totalt skal Bilfinger ha 500 personer i aksjon ved EU-kontrollene, og dette gjelder både egne ansatte og innleide.

Det er Telemarksavisa (TA) som skriver dette.

Innen mange ulike fag

Bilfinger trenger 42 faste stillinger, og det er snakk om både ingeniører, prosjektledere, automatikere, mekanikere, elektrikere, tømrere, betongarbeidere, rørleggere, bygningsarbeidere, sveisere og CNC-operatører.

Bilfinger-selskapene i Telemark har nemlig rundt 30 ulike fag som er ansatt hos dem, noe som betyr at mange har to fagbrev blant sine ansatte.

Som følge av et tøffere arbeidsmarked må Bilfinger denne gang gå utover lokale medier når de skal søke etter folk. Blant annet skal bedriften være til stedet på karrieredagene til Universitetet i Sørøst-Norge (USN).

Øker antall lærlinger

TA skriver at i løpet av fjoråret ble det ansatt 146 mennesker i hele konsernet i Norge. Et konsern som har 1300 ansatte, pluss 300 innleid fra underleverandører. Bare sist uke ble det ansatt 14 nye.

Også lærlinger skal bedriften ta inn. Lærlinger har vært et satsingsområde for Bilfinger, og har tatt inn om lag 20 lærlinger årlig. Til høsten er målet å øke dette til 30.

 

Kilde: Telemarksavisa

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094