23948sdkhjf

Gjett hvem som skal prosjektere for Bybanen i Bergen?

Norconsult og Bybanen Utbygging har signert rammeavtale som gjelder prosjekteringsoppdrag utenom hovedprosjekteringen av byggetrinn fem til Åsane, samt enkeltoppdrag for grunnundersøkelser.

150 MILLIONER: Det er Norconsult som opplyser dette i en pressemelding i dag. Kontraktsverdien er anslått til 150 millioner kroner.

Avtalen gjelder i første omgang for to år, men kan utvides slik at total lengde på oppdraget kan bli åtte år.

Norconsult stiller sammen med Asplan Viak og har en prosjektorganisasjon som inneholder spesialister på blant annet veg og bane, vann og avløp, geologi, støy, konstruksjonsteknikk og elektrofag.

. Det er klart man kjenner på litt ærefrykt når vi skal ta fatt på et så viktig prosjekt for byen. Samtidig er det veldig givende å kunne bidra på noe som utvilsomt kommer til å forbedre hverdagen til den jevne bergenser når banen står ferdig, sier Alex Lunde, regiondirektør for Norconsult Region Vest.

– Norconsult vant konkurransen med den beste kombinasjonen av kvalitet og pris. Det er tilbudt et svært godt team, som fremstår samkjørt og har demonstrert at de vil kunne ta hånd om avrop fra Bybanen Utbygging på en solid og god måte, sier prosjektdirektør Roger Skoglie i Bybanen Utbygging.

Kilde: Norconsult i pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.102