23948sdkhjf

Terje Røising går til VA og VVS produsentene VVP

Avdelingslederen for VA og VVS i Norsk Byggtjeneste, skal nå jobbe med digitalisering for VA og VVS produsentene VVP. Han blir assisterende daglig leder.

NY JOBB: Røising har det siste året vært avdelingsleder i Norsk Byggtjeneste. Der har han hovedansvaret for driften av NRF-databasen i Byggtjeneste (NOBB-VAVVS). Innen sommeren er han på plass hos VA- og VVS Produsentene. 

Røising er imidlertid ingen nykommer i bransjen. Han har vært daglig leder av Norske Rørgrossisters Forening (NRF) i omtrent åtte år. Røising har også ledet B-Link AS som arbeidet med digitalisering i bygg- og anleggsbransjen.

Bjarne Haugland, daglig leder i VA- og VVS Produsentene er strålende fornøyd med å ha sikret seg Røising på produsent-laget.

 – Kompetansen, erfaringene og det brede kontaktnettet fra både NOBB og NRF kommer svært godt med. Vi har lett etter den riktige kandidaten for å ta VA- og VVS Produsentene gjennom det digitale skiftet. Terje passer som «hånd i hanske» til jobben, sier Haugland. 

Rekrutteringen av Røising henger også sammen med et skifte av daglig ledelse hos VA- og VVS Produsentene på sikt. Foreningen har derfor vært på jakt etter noen med erfaring fra bransjen. Skiftet skjer etter ønske fra dagens daglige leder som ønsker å trappe ned.

I fjor fikk organisasjonen utført en analyse som viser at VA- og VVS-markedet står overfor omfattende endringer. Bransjen er utålmodig etter mer digitalisering. Det haster blant annet med løsninger for bedre og mer effektiv flyt av digital vareinformasjon og miljømerking.

 – Vi har kniven på strupen for å få på plass bedre løsninger for varedata. Dette etterspørres fra toppen av verdikjeden og ned. Her må alle levere, fortsetter Haugland.

Dagens situasjon er ikke holdbar. Vi trenger et åpent og enkelt system for å presentere produktene våre og gi nødvendig informasjon til markedet. Det er også noe av grunnen til at Terje kommer til oss, fortsetter Haugland.

Kilde: Pressemelding fra VVP

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125