23948sdkhjf

Djerving + Norconsult = Sant

Norconsult styrker seg innen byggeteknisk rådgivning

BYGGERÅD: Fra 1. januar ble det byggetekniske rådgiverselskapet Djerving slått sammen med Norconsult. Dermed styrker Norconsult sin posisjon innen bygg og eiendom i Osloregionen.

– Ved å bli en del av Norconsult får vi mulighet til å utvikle oss og våre medarbeidere som del av et stort nordisk konsern med bred kompetanse innen alle arkitektur- og ingeniørfag,  sier daglig leder i Djerving, Rune Moen.

Djerving ble etablert i 1985. Selskapet har sin kjernekompetanse innen prosjektering av plassbygde og prefabrikkerte konstruksjoner i stål og betong.

Eksempler på prosjekter hvor Djerving har vært byggeteknisk rådgiver er Fyrstikkalléen 1, Økern Portal, Slemdal Skole, Juridisk Fakultet, Nyegaardskvartalet og Fridtjof Nansens vei 12 i Oslo samt Velodrom i Asker, Meierikvartalet i Lillestrøm og en rekke boligprosjekter i Oslo-regionen for JM Norge.

– Vi ser frem til å få 24 dyktige medarbeidere fra Djerving med på laget i Norconsult. Djervings spisskompetanse ibidrar til å at vi sammen styrker vårt fotavtrykk særlig i Osloregionen og på Østlandet, sier konserndirektør for i Norconsult, Bård Sverre Hernes.

Norconsult er medarbeidereid med 5.100 medarbeidere på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser konsernet tusenvis av oppdrag innen blant annet arkitektur, bygg og eiendom, samferdsel, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Kilde: Pressemelding fra Norconsult

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14