23948sdkhjf

Peab med ny konsernavdeling for forskning og innovasjon

Leder for den nye forsknings- og innovasjonsavdelingen blir Nils Rydén.

KLIMAOVERGANG: Avdelingens hovedoppdrag er å støtte Peabs konsernledelse og forretningsområder i den langsiktige overgangen til klimatilpassede produkter og investeringer i ny teknologi.

Det er flere miljøer som jobber med forskning og innovasjon i hvert enkelt forretningsområde i Peab. Den nye avdelingen vil derfor også ha som oppdrag å koordinere arbeidet.

Nils Rydén har hatt ulike roller i Peab siden 2000, senest som forsknings- og utviklingssjef for Peab Anlegg i Norden og avdelingssjef for Peab Anleggsteknikk. 

– Samfunnets bærekraftsmål og utvikling innen digitalisering vil skape nye forretningsmuligheter som delvis ligger utenfor Peabs eksisterende virksomhet. Blant annet sirkulære materialer, vannhåndtering, nye energitjenester og mye mer. Fremtiden kommer raskt  og krever at Peab satser langsiktig på forskning og innovasjon, sier Rydén

– Vi kommer til å ha blikket festet på mulighetene og lar oss ikke begrense til hvordan virksomheten ser ut i dag. Hovedfokus blir å jobbe med utgangspunkt i hvordan kunde og virksomhet kan komme til å se ut om fem til ti år. 

Kilde: Pressemelding Peab

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11