23948sdkhjf

Bauhaus med gedigent nytt varehus på Haugalandet

Skal ansettes nærmere 150 personer i forbindelse med etableringen.

BYGGEVAREHUS: Dette er tredje store fra Bauhaus i Norge, og det skal ligge i Haugesund.

Byggevarehuset blir på totalt ca 13.000 m² og kommer til å ligge ved siden av Amanda Storsenter på Raglamyr. Åpningen er planlagt til mai 2022, opplyser Bauhaus i en pressemelding.

- Vi har lenge vært på utkikk etter den neste passende etableringen i Norge, og vi er nå veldig fornøyde med å endelig ha funnet det rette stedet i Haugesund, hvor vi bygger om ett eksisterende lokale for å få fart på åpningen, sier Kenneth Litland, administrerende direktør for Bauhaus i Norge og Sverige.

- Med mine norske røtter føles det godt å kunne skape nye arbeidsplasser i regionen, selv om det blir en utfordring å rekruttere til så mange ulike stillinger som butikkmedarbeidere, proffselgere, lagerarbeidere, varehusledelse med mer, 

Alle tjenester fra Bauhaus som montasjeservice for privatpersoner, proffservice for bedriftskunder og Drive-In vil bli tilbudt i varehuset.

- Netthandelen vår har vokst raskt, men vi må komplettere vår virksomhet i Norge med langt flere fysiske varehus i nær fremtid. Netthandelen har fordeler for noen av våre kunder, fysiske varehus for andre. Vi må levere på alt for å gi den beste servicen til våre kunder fortsetter Kenneth Litland, administrerende direktør for Bauhaus i Norge og Sverige.

Kilde: Pressemelding Bauhaus

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11