23948sdkhjf

Mest lest august 2021: Andreas bygget drømmekjøkkenet av verktøyskap

Oppdatert: Da Andreas Strømsnes (32) skulle ha nytt kjøkken til firmaet sitt, falt valget på et rødt Teng Tools verktøyskap. 

I august i år kunne BuildingSupply skrive om Andreas Strømsnes (32) som skulle ha nytt kjøkken på arbeidsplassen sin, Nordnorsk Marinesenter. Valget ble mildt sagt litt utradisjonelt.

BuildingSupply tok kontakt med Strømnes for å høre hvordan det har gått med kjøkkenet.

- Kjøkkenet fungerer ypperlig i hverdagen og brukes mye. Tengtools har stor fleksibilitet når det kommer til tilpassing av skuffestørrelser og plassering, sier Strømnes.

De ansatte ved Nordnorsk Marinesenter benytter «kantineløsning», en felles lunsjordning hvor en av de ansatte har ansvaret for innkjøp av mat til fellesskapet. Fredager er det varmlunsj.

- Kjøkkenet står til all forventning og har gitt Nordnorsk Marinesenter mye oppmerksomhet. Men min privatbolig har ikke helt byggestilen til et slikt kjøkken, men verkstedet er mitt andre hjem. Etter artikkelen i august har vi malt veggene svart, og det har løftet inntrykket av kjøkkenet, sier Strømnes.

Teksten under er fra artikkelen publisert på BuildingSupply 25. august 2021:

Helt siden Andreas besøkte en Tools-butikk i 1997 har han vært fascinert av de røde verktøyskapene. I 2013 kunne han selv endelig gå til innkjøp av et slikt verktøyskap og på Nordnorsk Marinesenter, som han er eier og daglig leder av, har de 20 til 25 slike. I tillegg er alt av verktøy som blir brukt av samme merke.

Realiserte drømmen

Fascinasjonen til de røde verktøyskapene var så stor at Andreas lenge hadde sagt at han en gang skulle få bygget et helt kjøkken av slike. Da selskapet i fjor skulle flytte inn i nye lokaler fikk han muligheten til å realisere guttedrømmen. Nå skulle Nordnorsk Marinesenter få et splitter nytt kjøkken bygget opp av verktøyskap og håndtak fra Teng Tools.

– Det var noe jeg hadde tenkt på i flere år samtidig som det var en god mulighet til å gjøre litt ekstra og vise andre hva vi kan, forklarer Andreas.

I stedet for fastnøkler og annet verktøy er skuffer og skap fylt opp med glass, tallerkener, bestikk og kjøkkenredskaper. Foto: Luna Group Norge

Funksjonelt og slitesterkt

Etter å ha tatt kontakt med Luna Group Norge og fortalt om planene tok det ikke lang tid før de karakteristiske verktøyskapene var blitt til kjøkkenskuffer og kjøkkenskap. I tillegg har kjøkkenet benkeplater laget av to arbeidsbenker fra Teng Tools, og kjøleskapet og fryseren er utstyrt med håndtak fra produsentens verktøyvogner.

– Da jeg fortalte om planen min var det mange som flirte, men som samtidig syntes det hørtes tøft ut. Nå har kjøkkenet blitt en attraksjon. Folk som er innom har hørt om kjøkkenløsningen og vil gjerne se det selv, smiler Strømsnes.

Selv er både den daglige lederen og de ansatte strålende fornøyde med det kreative og originale kjøkkenet.

– Skuffestørrelsen på skapene er kanskje ikke beregnet til vanlig kjøkkenbruk, men her på Nordnorsk Marinesenter fungerer det veldig bra til våre behov. Jeg våger å påstå̊ at vi er de eneste i hele verden som har et kjøkken laget av verktøyvogner og det vil jeg fortsette å tro til noe annet er bevist, sier han.

Teng Tools-logoen og den karakteristiske rødfargen går igjen på kjøkkenet. Kjøleskapet og fryseren er utstyrt med håndtak fra produsentens verktøyvogner. Foto: Luna Group Norge

Skapene og skuffene rommer både glass, tallerkener, bestikk, kjøkkenredskaper og vaffeljern. Andreas mener det er flere fordeler med å ha et kjøkken bygget opp av solide verktøyskap:

– Det er funksjonelt, enkelt å holde rent og ikke minst er det et slitesterkt kjøkken som er bygget for å vare. Det holder sikkert i 50 år og så er det jo kult design, sier Andreas.

De ansatte i Nordnorsk Marinesenter er strålende fornøyd med det kreative og originale kjøkkenet. Foto: Luna Group Norge

Full kontroll og bedre arbeidsflyt – på kjøkkenet og i bilen

Erik Undset, forretningsutvikler i Luna Group Norge tipper at Nordnorsk Marinesenter har et kjøkken som mange misunner dem.

– Funksjonaliteten på dette kjøkkenet er helt topp. Selv om dette er litt på sidelinjen hva TengTools´ forretningsidé er, synes jeg at dette er en kreativt bruk av våre produkter som viser allsidigheten til varemerket, påpeker han.

Undset mener at man med konseptet Get Organised oppnår både effektivitet, lønnsomhet og økt sikkerhet.

– Prinsippet er enkelt: Hvert verktøy har sin egen plass og hver verktøysats fungerer som en del i et organisert system, enten det er i verktøykofferten i arbeidsbilen, i verktøyvognen på verkstedet eller i dette tilfellet; i kjøkkenskuffen. Dette gir full kontroll og bedre arbeidsflyt, fastslår Undset.

Kilde: Luna Group Norge

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14