23948sdkhjf

HENT og GK signerte store kontrakter for SNR-prosjektet

Helse Møre og Romsdal har signert to nye kontrakter for SNR-prosjektet (Sjukehuset Nordmøre og Romsdal). HENT AS får kontrakten på ca. 800 millioner om innvendig arbeid og GK Norge AS får kontrakten på ca. 160 millioner om ventilasjon på akuttsykehuset på Hjelset.

HENT er allerede inne på råbygget og den nye kontrakten om innvendig arbeid gjør at selskapet blir den største aktøren på byggeplassen.

Helse Møre og Romsdal opplyser i en pressemelding at kontrakten med HENT blant annet består av innvendig arbeid med vegger, gulv og tak i det somatiske bygget og i den tekniske sentralen til akuttsykehuset på Hjelset. Kontraktsummen er på ca. 800 millioner kroner (inkl. mva).

– Dette er på alle måter en hyggelig anerkjennelse og tillitserklæring, sier Odd-Ivar Ekle, produksjonsdirektør i HENT AS. Han legger til at selskapet allerede er i gang med en stor og utfordrende SNR-kontrakt på fundamentering, råbygg og tett bygg på somatikkdelen av sykehuset, og med det gode samarbeidet som allerede er etablert med byggherre, ser de nå frem til å starte med innredningsdelen etter en god samspills- og prosjekteringsfase.

Byggearbeidene knyttet til det innvendige arbeidet starter opp til sommeren.

Heidi Nilsen, leder av prosjektstyret for SNR sier de er godt fornøyd med å ha landet de to viktige kontraktene nå før jul. Foto: Helse Møre og Romsdal (Arkiv)

Erfaren ventilasjonsleverandør

GK Norge AS får totalleveransen av ventilasjonsanlegg for den somatiske delen av akuttsykehuset på Hjelset. Kontraktsummen er på ca. 160 millioner kroner (inkl. mva).

– Sykehus stiller strenge krav til renhet, materialer og luftkvalitet. Vi er derfor svært glade og ydmyke over å vinne kontrakten med SNR. GK er involvert i flere store sykehusprosjekt og vi vil trekke erfaringer fra disse inn i SNR-prosjektet, sier Leif Øie, divisjonsdirektør i GK.

Kilde: Helse Møre og Romsdal

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.063