23948sdkhjf

Midbøe fikk rekordstor kontrakt: Skal levere rør for 84 millioner til Nye SUS

Rørleggerselskapet Finn Midbøe AS i Stavanger skal levere rør til Nye SUS for nær 84 millioner kroner (inkl. mva). Det er en av de største kontraktene i selskapets historie.

Selskapet skal levere alle rør som har med varme, kjøle og sanitæranlegg til den nyeste delen av behandlingsbygget på Nye SUS.

 

Kontrakten omfatter rørtekniske installasjoner for den delen av det store behandlingsbygget som ble finansiert høsten 2020. Denne delen av behandlingsbygget utgjør 20.000 kvm ekstra for Nye SUS og flere store kontrakter er tildelt for denne delen av bygget, opplyser Helse Stavanger i en pressemelding.

«En hyggelig førjulsgave»

Finn Midbøe AS har tidligere fått kontrakt om provisorisk VVS verdt 30 millioner kroner (inkl. mva) med Nye SUS, og er allerede på byggeplassen.

Selskapet skal nå levere alle rør som har med varme, kjøle og sanitæranlegg til den nyeste delen av behandlingsbygget på Nye SUS. Kontrakten har en verdi på nær 84 millioner kroner (inkl. mva)

– For oss er dette en rekordstor avtale. Vi omsetter for rundt 100 millioner i året og dermed er dette en betydelig jobb. Dette er en hyggelig førjulsgave for Finn Midbøe AS, fastslår daglig leder Rolf Arne Lorentzen.

Selskapet har 56 ansatte og han anslår at kontrakten i snitt vil gi jobb til 15 personer over de to årene arbeidene pågår. Oppstart på byggeplassen er til sommeren.

– Vi har hatt en rammeavtale med SUS i mange år og kjenner derfor godt til sykehusfunksjoner og forventningene der, sier Lorentzen.

Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for Nye SUS, forteller at de er glade for å ha fått på plass denne avtalen før jul.

– Nye SUS er i fin fremdrift og igjen ser vi at våre tilbudskonkurranser tiltrekker seg lokale selskaper. Nå får vi mer arbeid fra en solid bedrift med lange tradisjoner i Stavangerregionen her på byggeplassen vår. Det er hyggelig, sier hun.

Kilde: Helse Stavanger

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.268