23948sdkhjf

Höegh Eiendom styrker forvaltningen

Rita Barkholm og Stian Langeid Knarbo-Dahl er ansatt som henholdsvis leder drift og vedlikehold på HasleLinje og prosjektleder ettermarked næring i Höegh Eiendoms forvaltningsavdeling.

Höegh Eiendom har styrket forvaltningsavdelingen med to nyansettelser.

 

Rita Barkholm (41) er utdannet ingeniør ved Høgskolen i Oslo og kommer fra Undervisningsbygg. I Höegh Eiendom er hun blitt ansatt som leder drift og vedlikehold på HasleLinje og tar over jobben fra Lene Busund som går over i en nyopprettet stilling internt innen digitalisering og kundetilfredshet, opplyser Höegh Eiendom i en pressemelding.

– Rita er en faglig dyktig person, som vi tror kommer til å jobbe godt og systematisk med de eiendommene hun får ansvaret for. I tillegg har hun en del personlige egenskaper som vi ønsker å identifisere oss med, sier Finn Halvorsen, forvaltningsdirektør i Höegh Eiendom.

Nyopprettet stilling som prosjektleder ettermarked næring

Stian Knarbo-Dahl (36) har bakgrunn som møbelsnekker, fagskoleingeniør og prosjektledelse ved NTNU. Han kommer fra Forsvarsbygg og har gått inn i en nyopprettet stilling i Höegh Eiendom som prosjektleder ettermarked næring.

– Stian er nytenkende, dynamisk og uredd, og skal bidra til å gjøre reklamasjonsprosessene opp mot leverandørene våre bedre. Det innebærer blant annet å skape forståelse og gode løsninger, og å være bindeleddet som følger opp og sørger for god kommunikasjon mot kundene som venter. Vi tror dette vil skape en enklere kundedialog, og på sikt enda mer fornøyde og lojale kunder, sier Finn Halvorsen.

Kilde: Höegh Eiendom

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141