23948sdkhjf

Utlyst nå: Boligbygg skal rehabilitere bygårder på Grünerløkka

I løpet av 2022 og 2023 skal teglstensgårdene i Dælenenggata 37, 39 og 42 rehabiliteres med nye vinduer, nytt sprinkleranlegg og nye radiatorer og rørnett for varme.

Anskaffelsen av entreprenør er utlyst på Doffin og Boligbygg estimerer at kontrakten for prosjektet vil bli signert i januar/februar.

 

Byggene er oppført i 1936 etter tegninger av Karl Stenersen og Per Phil og er i dag på Byantikvarens gule liste. Utvendig skal derfor alle vinduer skiftes til tidstypisk stil etter føringer fra Byantikvaren og med oppdaterte tekniske krav i tråd med dagens standard. I Dælenenggata 41 skal i tillegg tak og fasade rehabiliteres, opplyser Boligbygg.

Innvendig installeres nytt sprinkleranlegg for å høye brannsikkerheten. Radiatorer og rørnett for varme skiftes også ut, da eksisterende anlegg har nådd sin tekniske livslengde. Samlet kommer disse tiltakene å gi Boligbyggs leietakere et tryggere, varmere og mer behagelig sted å bo på.

Anskaffelsen er utlyst nå

Anskaffelsen av entreprenør er utlyst på Doffin og Boligbygg estimerer at kontrakten for prosjektet vil bli signert i januar/februar.

For å minimere forstyrrelsen for leietakerne i byggene skal arbeidet utføres oppgang for oppgang og prosjektet kommer til å pågå i både 2022 og 2023.

Kilde: Boligbygg

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094