23948sdkhjf

Betonmast innstilt for bygging av Hovseter skole i Oslo

Oslobygg KF har innstilt Betonmast Asker og Bærum for bygging av Hovseter skole i Oslo. Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på om lag 350 millioner kroner.

Prosjektet har ambisiøse miljøkrav og omfatter rehabilitering av eksisterende skole, etablering av et nytt skolebygg, samt en vesentlig oppgradering og utvidelse av uteområdet.

 

Prosjektet Hovseter skole ble opprinnelig tildelt en annen entreprenør, men avgjørelsen ble påklaget av Betonmast. I klagen påpekte selskapet at entreprenøren som ble innstilt ikke hadde blitt evaluert korrekt, primært fordi det ikke var oppgitt en komplett maskinliste under tildelingskriteriet «Miljø», opplyser Betonmast i en pressemelding.

Les også: Betonmast innstilt for bygging av nye Sofiemyr skole

Konsernsjef Jørgen Evensen er glad for at Oslobygg omgjorde den opprinnelige innstillingen etter klagen fra Betonmast.

– Jeg er glad for det vi oppfatter har vært en grundig behandling av tilbudene. Nå ser vi frem til å komme i gang med nok et spennende skoleprosjekt for Oslo kommune, sier han.  

Kontrakt vil først bli inngått etter karensperioden, som løper til 18. desember. Oppstart av prosjektet er første kvartal 2022, med ferdigstillelse medio 2024.

Kilde: Betonmast, Arkitektkontoret Gasa

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11