23948sdkhjf

Også Energima fikk kontrakt for luftbehandling til sykehuset i Drammen

Prosjektorganisasjonen for nytt sykehus i Drammen har inngått kontrakt med Energima AS for leveranse av luftbehandling til sentralbygget i nytt sykehus. Kontrakten har en verdi på ca. 111 millioner kroner (inkl. mva).

Luftbehandling til det nye sykehuset er delt opp i to entrepriser: En for behandlings- og servicebygg, og en for poliklinikk- og sengebygg.

 

De fire nevnte byggene utgjør til sammen ca. 90.000 kvadratmeter og blir omtalt som sentralbygget til nytt sykehus i Drammen.

Prosjektorganisasjonen for nytt sykehus i Drammen har den siste tiden inngått kontrakter med en rekke selskaper, blant annet med GK som fikk entreprisen på luftbehandlingsanlegg til behandlings- og servicebygg.

Energima AS skal på sin side levere luftbehandlingsanlegg, diatermiavtrekk og felles opphengssystem for poliklinikk- og sengebygg.
Arbeidene med planlegging og samhandling starter allerede nå, og produksjonsstart er sommeren 2022, opplyser Helse Sør-Øst i en pressemelding.

– Spesielt i disse pandemitider er kravene til kontroll på ventilasjonsløsningene i sykehus helt essensielt, både for pasienter og ansatte. Avtalen med Energima gir oss en erfaren partner med høy kompetanse og kapasitet innenfor fagområdet. Vi ser frem til samarbeidet, sier prosjektdirektør Arnstein Hodne.

Kilde: Helse Sør-Øst

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.359