23948sdkhjf

NTI får to store leveranser til nytt sykehus i Drammen

Norsk Teknisk Installasjon AS (NTI) skal levere sanitæranlegg og sprinkleranlegg til sentralbygget i det nye sykehuset i Drammen.

De to avtalene har en verdi på totalt ca. 314 millioner kroner (inkl. mva) og arbeidene forventes å starte på vårparten.

 

1. desember signerte prosjektorganisasjonen for bygging av nytt sykehus i Drammen, på vegne av Helse Sør-Øst RHF, to avtaler med NTI for leveranse av sanitæranlegg og sprinkleranlegg til sentralbygget i det nye sykehuset.

Sentralbygget blir på 90.000 kvm og vil bestå av behandlingsbygget, to poliklinikkbygg, sengebygg og servicebygg.

Sprinkleranlegg til 75 millioner

Entreprisen for sprinkleranlegg til sentralbygget inkluderer leveranse og montering av komplette anlegg for sprinkleranlegg i sentralbygg, tørrbrannopplegg i trappeløp og gasslokkeanlegg i utvalgte el-rom. Denne avtalen har en verdi på ca. 75 millioner kroner (inkl. mva). Arbeidene forventes å starte våren 2022, opplyser NTI.

Sanitæranlegg til 239 millioner

Leveransen med sanitæranlegg til sentralbygget skal i hovedsak levere og montere komplette anlegg for spillvann, overvann, forbruksvann, sanitærutstyr, RO-vann og dialysevann, dialysekonsentrat. Entreprisen har også tilknytninger til medisinsk utstyr og skal i tillegg levere og installere brannskap. Kontrakten har en verdi på ca. 239 millioner kroner (inkl. mva). Disse arbeidene skal etter planen starte i mars 2022.

Kompentent leverandør med lokal tilhørighet

– Det er fint å kunne ønske en entreprenør med lokal tilhørighet velkommen til prosjektet, fastslår prosjektdirektør Arnstein Hodne i Helse Sør-Øst. – NTI er en kompetent leverandør som er innovativ og har kommet langt med industrialisering av byggeprosessen. Når dette kombineres med konkurransedyktige betingelser, blir det en vinn- vinn situasjon, fortsetter Hodne.

Trond Røine, daglig leder i NTI, sier at de er stolte av å ha blitt tildelt to så viktige entrepriser i det nye sykehuset og takker Helse Sør-Øst for en flott tilbudsprosess som han mener har vært lærerik og nyttig for begge parter.

Kilde: NTI, Proff.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094