23948sdkhjf

Bravida kjøper elektroinstallatør i Skien

Bravida har inngått avtale om kjøp av samtlige aksjer i Z-Elektro AS i Skien. Kjøpet vil bli gjennomført ved kommende årsskifte.

– Dette oppkjøpet styrker vårt tverrfaglige tilbud til kunder i Telemark og Vestfoldområdet og vår evne til å levere gode servicetjenester på elektro betraktelig, sier Frode Heimark, regiondirektør for region Vestfold/Telemark i Bravida Norge.

 

Han legger til at de fra før tilbyr vi alle tekniske fag innen service fra deres kontor i Skien, og ved å styrke seg på elektro mener han Bravida vil være godt posisjonert for videre utvikling av tverrfaglige helhetsløsninger til sine kunder i området.

Les også: Bravida skal vokse innenfor byggautomasjon

Stor betydning å styrke seg innenfor elektro og service

– For oss i Bravida henger dette godt sammen med vår strategi og ambisjoner om vekst, og spesielt at vi nå styrker oss innenfor elektro og service som vil få stor betydning på dette segmentet. Vi er veldig godt fornøyd med at Z-Elektro blir en del av Bravida og med den anerkjennelsen Z-Elektro har i lokalmarkedet ser vi veldig fram til at selskapet blir en del av Bravida, sier divisjonsdirektør for divisjon Østlandet i Bravida Norge, Øyvind Hagen

Z-Elektro er en elektroinstallatør basert i Skien. Firmaet ble opprettet i 2005 av Espen Utzig og har i dag 20 medarbeidere og omsatte i 2020 for ca. 17,5 millioner kroner.

– Det har vært en spennende reise hit, og jeg gleder meg til utviklingen og fortsettelsen videre som en del av Bravida, forteller deleier og gründer av Z-Elektro AS, Espen Utzig.

Kilde: Bravida

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14