23948sdkhjf

Caverion overtar Rørlegger'n Innlandet

Den tekniske totalentreprenøren Caverion overtok 1. desember Rørlegger’n Innlandet.

Rørlegger'n Innlandet AS holder til på Raufoss og har seks ansatte som alle blir med videre.

 

– Vi kjenner godt til folkene i Rørlegger'n Innlandet siden de jobber mye hos de samme kundene som oss i industriparken på Raufoss og andre kunder i vårt område, uttaler Jørn Børresen, avdelingssjef for Caverion på Gjøvik i en pressemelding.

Styrker avdelingen på Gjøvik med rørfag, varme og sanitær

Børresen er glad for avtalen som nå er inngått.

– Fagfolkene vil styrke vår avdeling på Gjøvik gjennom at vi endelig kan tilby rørfag, varme og sanitær hos våre eksisterende kunder og på eksisterende og nye Serviflexavtaler. For oss som teknisk totalentreprenør var dette en viktig styrking av laget, understreker han.

Caverion har med dette 53 ansatte på Gjøvik og 125 totalt i Innlandet. Foruten Gjøvik, er Hamar og Kongsvinger de største kontorene i distriktet. Caverion har levert ulike tjenester til prosjekter og service innen næringsbygg, industriprosjekter, landbruk og privat sektor.

Rørlegger'n Innlandet holder til på Raufoss og har seks ansatte som alle blir med videre. Selskapet hadde i 2019 driftsinntekter på 13,1 millioner kroner og et driftsresultat på drøyt én million. I fjor falt driftsinntektene til 7,9 millioner kroner som ga et tilnærmet nullresultat.

Kilde: Caverion

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109