23948sdkhjf

Bravida signerte klimakontrakt med Oslo kommune

Nå er også Bravida Norges region Oslo Service blitt medlem av nettverket Næring for klima.

I klimakontrakten samtykker bedriften å bidra aktivt til å nå Oslos klimamål om å kutte utslippene av klimagasser med 95 prosent innen 2030 og å gå foran som en klimaansvarlig virksomhet i hovedstaden.

 

Gjennom Næring for klima ønsker Oslo kommune å skape en arena for dialog og samarbeid mellom næringslivet og kommunen om å nå hovedstadens klimamål og mobilisere næringsliv og andre virksomheter til aktivt å bidra til å nå målene mot 2030 i tråd med klimastrategien.

På vegne av Bravida Norge i Oslo og omegn signerte regiondirektør Dag Vidar Kvernbråten klimakontrakten sammen med byråd for miljø og samferdsel, Sirin Hellvin Stav. Foto: Ronny Boysen for Klimaetaten

Forpliktende samarbeid

I klimakontrakten samtykker bedriften som signerer til å bidra aktivt til å nå Oslos klimamål om å kutte utslippene av klimagasser med 95 prosent innen 2030, og å gå foran som en klimaansvarlig virksomhet i hovedstaden.

– Ved å signere forplikter vi oss til et tettere samarbeid med Oslo kommune og de andre bedriftene som er med. Vi ser frem til å aktivt bidra med tiltak som monner, og det må til hvis vi skal nå klimamålene som er satt for Oslo, uttaler Dag Vidar Kvernbråten, regiondirektør i Bravida Norges region Oslo Service.

For å få signere avtalen må bedrifter igjennom en søknadsprosess som Bravida Norges region Oslo Service nå har vært gjennom. De som søker må kunne stå inne for prinsippene i klimakontraken og ha startet jobben med å redusere sitt eget klimafotavtrykk. Bravida viser til at deres etablerte GreenHub-er er et eksempel på dette, hvor det fra sentrumsnære kontorer leveres servicetjenester ved hjelp av el- og sparkesykler.

Kilde: Bravida

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.081