23948sdkhjf

Betonmast innstilt for bygging av nye Sofiemyr skole

Nordre Follo kommune har innstilt Betonmast Østfold for bygging av nye Sofiemyr skole. Verdien på kontrakten er anslått til om lag 210 millioner kroner.

Sofiemyr skole skal bygges med passivhusstandard. Prosjektet skal ha som mål å benytte brukte og resirkulerte byggevarer og materialer i skolebygget, og oppnå minst 35 prosent klimagassreduksjon sammenliknet med et TEK 17-bygg.

 

Prosjektet omfatter bygging av en ny barneskole som skal erstatte dagens Sofiemyr skole. Skolen skal prosjekteres som en 4-parallell barneskole, med rundt 650 til 785 elever og ca. 90 til 100 ansatte, opplyser Betonmast i en pressemelding.

– Sofiemyr skole er et interessant prosjekt der vi får brukt vår kompetanse og erfaring fra flere tilsvarende skolebygg i Østfold og i Follo, sier Lars Prangerød (bildet) daglig leder i Betonmast Østfold. –  Sammen med kunden ser vi frem til å realisere et prosjekt som vil bidra til en bedre skole- og fritidshverdag for både elever og lærere, fortsetter han.

Samspillsentreprise – åpning for å gå videre med totalentreprise

Kontrakten er planlagt gjennomført som en samspillsentreprise i fase 1 med videreføring av samspill til fase 2. Det er likevel åpning for å gå videre til fase 2 med en totalentreprise.

Byggestart er estimert til høsten 2022, med ferdigstillelse januar 2024.

Kilde: Betonmast

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14