23948sdkhjf

Veidekke oppfører Madla Tress i Stavanger

Veidekke har fått i oppdrag av K2 Bolig AS å oppføre boligprosjektet Madla Tress med 39 leiligheter og næringslokaler på Madla i Stavanger. Kontrakten er en totalentreprise verdt 106 millioner kroner.

Prosjektet Madla Tress består totalt av tre leilighetsbygg med leiligheter som varierer i størrelse fra 45 til 165 kvm BRA.

 

I første etasje skal det bygges næringslokaler med blant annet en Coop Extra butikk, en gjestehybel og selskapslokaler. Underetasjen vil bestå av boder i tillegg til private og offentlige P-plasser, opplyser Veidekke.

Attraktiv bydel

– Dette er et flott prosjekt i en av Stavangers mest attraktive bydeler. Vi takker K2 Bolig så mye for oppdraget og ser fram til å komme i gang med byggearbeidene, sier Are Westbye, direktør i Veidekke Bygg Forretningsområde Syd. Han legger til at Veidekke har lang og god erfaring i å gjennomføre byggingen av boligprosjekter i denne størrelsen.

Veidekkes prosjektleder Harald Vindenes (t.v.) og daglig leder Sigve Hebnes i K2 Bolig. Foto: Veidekke

Boliger med høy arkitektonisk kvalitet

Prosjektet har blitt godt mottatt av markedet og pr dags dato er det solgt 27 leiligheter.

– I vårt prosjekt har vi lagt vekt på å utvikle boliger med høy arkitektonisk kvalitet og gode boliger med godt bomiljø, det vi kaller boliger etter K2 Bolig standard. Byggestart er vedtatt og boligkjøperne får her ta del i en trygg og forutsigbar reise fra kjøp til innflytting, sier daglig leder Sigve Hebnes i K2 Bolig.

Oppstart av byggearbeidene er planlagt like før jul og boligene skal stå klare til innflytting i løpet av siste kvartal 2023.

Kilde: Veidekke

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11