23948sdkhjf

Ny HMSK-sjef i Caverion

1. desember tar Svein Ola Lunde over som HMSK-sjef i Caverion Norge og får med det ansvaret for HMS (helse, miljø og sikkerhet) og kvalitet i den tekniske totalentreprenøren.

Svein Ola Lunde har arbeidet Caverion i seks år, og startet som servicetekniker i Sogndal før han ble hovedverneombud i slutten av 2016.

Fra 2021 har han arbeidet som HSEQ Manager og har opparbeidet seg mye kompetanse innenfor området.

– Jeg har vært heldig å få jobbe sammen med et sterkt faglig team med Neda Maria Kaizumi som en svært kompetent leder. Vårt mål er å fortsette arbeidet som pådriver for sikkerhetskulturen i selskapet og styre mot vår nullvisjon for arbeidsrelaterte skader. Vi ser at ledere i selskapet jevnt over har høy oppmerksomhet rundt dette, men vi kan alltid bli bedre, uttaler Lunde i en pressemelding fra selskapet.

Kaizumi til Scatec

Etter seks år som HMSK-sjef i Caverion, og som Head of Health & Safety Group, har Neda Maria Kaizumi valgt å takke ja til stillingen som Vice President Quality i Scatec fra 1. januar 2022.

– Neda har gjort en formidabel jobb i Caverion Norge og i konsernet. Hennes engasjement og innsats går langt ut over det stillingen krever, og hun vil bli savnet, sier HR-direktør Anne Sødem.

Caverion

Caverion er et internasjonalt konsern med 15.000 medarbeidere og hovedkontor i Finland, hvorav 2.400 medarbeidere fordelt på 50 lokasjoner i Norge. Selskapet er fageksperter innenfor alle tekniske fag og bygger nytt, rehabiliterer, utfører serviceoppdrag og drifter bygg, industri og infrastruktur.

Kilde: Caverion

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125