23948sdkhjf

Bjøralt ny direktør i Backe Oppland

Hans Jørgen Bjøralt (34), ny administrerende direktør i Backe Oppland fra 1. november.

Hans Jørgen har vært konstituert administrerende direktør siden 1. juli i år og kommer fra stillingen som driftssjef i Backe Oppland.

Han startet i selskapet som tømrerlærling og har vært i Backe Oppland i 17 år. Han kjenner selskapet meget godt og har erfaring med prosjektledelse fra både større og mindre byggeprosjekter. De siste 11 årene har han hatt flere roller innen prosjektledelse hvorav i det siste prosjektet var han prosjektsjef for Elvetangen skole i Hakadal.

- Jeg ser frem til oppgaven med å lede Backe Oppland og fortsette den positive utviklingen vi har i selskapet. Backe Oppland har et solid fundament som er bygget opp gjennom over 40 år med drift og dette skal vi bygge videre på sammen med alle våre dyktige ansatte, forteller Bjøralt.

- Vi gratulerer Hans Jørgen Bjøralt med sin nye rolle hos oss. Vi har stor tro på Hans Jørgen som en svært talentfull og samtidig erfaren leder for Backe Oppland. Vår satsning på intern lederutvikling og muligheter for videreutvikling i selskapet er viktig, sier Asle Randen, administrerende direktør i Backe Entreprenør AS.

Backe Oppland har i dag flere større jobber i Gjøviksområdet, med bygging av Farverikvartalet, Mustadhagen, Kiwibutikk og leiligheter på Kapp, i tillegg til rehabilitering av Valdres VGS.

Kilde: Backe Entreprenør

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094