23948sdkhjf

Haga & Berg rehabiliterer næringsbygg på Tøyen

Haga & Berg Entreprenør, et selskap i AF Gruppen, har inngått en kontrakt med SEFF Holding om rehabilitering av Kjølberggata 31 på Tøyen i Oslo.

Prosjektet er en totalentreprise som omfatter gjenoppbygging av kontorbygget etter gjennomførte saneringsarbeider. Kontrakten har en verdi på ca. 136 millioner kroner.

 

Takareal skal ombygges og det skal etableres takterrasse og sedumtak. Arbeidene omfatter totalt 5.600 BRA og ca. 6.700 kvm inkludert takterrassen, opplyser AF Gruppen i en pressemelding.

Leietaker i det ferdig rehabiliterte kontorbygget vil være teknologi- og logistikkbedriften Oda som skal benytte bygget i forbindelse med hjemlevering av matvarer og husholdningsprodukter.

Les også: Solid Gruppen kjøper rehab-ekspert

Vil bidra til områdeløft

AF Gruppen opplyser at Haga & Berg Entreprenør har lang erfaring og solid forankring i Oslo-markedet på rehabilitering og ombygging av bygninger og installasjoner.

– Vi har spesialistkompetansen, erfaringen og kapasiteten som kreves for å rehabilitere eldre næringsbygg. Prosjektets fremdrift og kompleksitet krever god planlegging der vi må være løsningsorienterte, sier daglig leder Eskil Marius Ulimoen, som mener at prosjektet passer Haga & Berg Entreprenør godt.

– Gårdeier har valgt solide og gjennomtenkte løsninger som gir god byggbarhet og drift. Det ferdige bygget vil bidra til et områdeløft på Tøyen, sier Ulimoen.

Byggestart vil være primo 2022 med planlagt overlevering våren 2023.

Kilde: AF Gruppen, Proff.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.111