23948sdkhjf

Betonmast bygger opp Skreia renseanlegg etter brann

Betonmast Innlandet har skrevet kontakt med Østre Toten kommune om oppbygging av nye Skreia renseanlegg. Kontrakten blir gjennomført som en generalentreprise, og kontraktsummen er på ca. 80 millioner kroner.

Skreia renseanlegg var under rehabilitering og nærmest ferdig da det brant ned rett før jul 2018.

 

Arbeidene Betonmast skal gjennomføre er bygging av nytt bygg oppå eksisterende betongrehabilitert konstruksjoner, samt noe utvidelse av det gamle anlegget. Arbeidene omfatter krevende betong- og rehabiliteringsarbeider. Renseanlegget får avansert renseteknologi, med både biologisk, mekanisk og kjemiske rensetrinn, opplyser Betonmast.

Godt samarbeid ved tidligere prosjekter

– Vi er svært glade for å ha fått landet denne kontrakten. Våre betongfagarbeidere har god kompetanse, og vi har tro på at vi kan løse dette prosjektet på en god måte for alle parter, sier Ståle Kværndal, daglig leder i Betonmast Innlandet. Han legger til at de har et godt forhold til Østre Toten kommune gjennom samarbeid på tidligere prosjekter og at de nå gleder seg til å ta fatt på en spennende oppgave,

– Vi er fornøyde med at kontrakten med Betonmast nå er signert. Dette er et viktig prosjekt som har betydning for hele Østre Toten, og vi ser fram til at arbeidene kommer i gang. Erfaring fra tidligere prosjekter med Betonmast Innlandet gjør oss trygge på at dette blir en god prosess, sier Kåre Ravnsborg, prosjektleder i Østre Toten kommune.

Prosjektet starter opp tidlig i desember og skal være ferdig i tredje kvartal 2023.

Kilde: Betonmast

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093