23948sdkhjf

K. Hjelmeland fusjoneres inn i Hæhre Entreprenør

K. Hjelmeland AS har over 50 år i anleggsbransjen og lang erfaring innen plastring av fyllingsdammer.

Selskapet har vært heleid av Hæhre Entreprenør AS siden 2017. Tidligere i høst ble det besluttet at K. Hjelmeland skulle fusjoneres inn i Hæhre Entreprenør som en egen avdeling.

Det fremkommer av en pressemelding fra i går kveld. Fusjonen trådte i kraft 1. november, og daglig leder i K. Hjelmeland, Torgeir Moen (bildet), har tro på at dette vil bidra til positiv utvikling for begge parter.

– Hjelmeland og Hæhre har samarbeidet tett i mange år, og med fusjonen oppnår vi høyere ressursutnyttelse på gjennomføring av prosjekter, utnyttelse av maskinpark og ikke minst på erfaringsutveksling og kompetansedeling. I sum styrker dette vår konkurransekraft innen damplastring og arbeider på kraftstasjoner for norsk vannkraftindustri, sier Moen.

Avdelingen viderefører navnet K. Hjelmeland, og de skal fortsatt ha sitt kontor i Rosendal.

Bedre rustet som spesialister

Daglig leder i Hæhre Entreprenør, Gudmund Roen, er klar på at fusjonen er et strategisk grep for å være enda bedre rustet som spesialister i et voksende marked.

– Det er betydelig etterslep på vedlikehold av norske damanlegg, og dette markedet kommer til å øke i årene fremover. Det er åpenbart behov for kapasitet og kompetanse innenfor bygging og rehabilitering av kraftverk, sier Roen.

– Vi får nå samlet kompetansen innen tunneldriving, betongarbeider og damplastring i samme hus. I K. Hjelmeland har vi fagarbeidere som  er spesialister innen damplastring, et arbeide som krever lang erfaring og spisskompetanse. Dette kombinert med erfaringen vi sitter på i Hæhre Entreprenør vil utløse ytterligere synergieffekter.

Kilde: Hæhre Entreprenør pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11