23948sdkhjf

NCC bygger Bentsebrua skole i Oslo

NCC og Oslo kommune ved Oslobygg KF har signert kontrakt om bygging av Bentsebrua skole i Treschows gate i Oslo.

Ungdomsskolen på 9.000 BTA, med plass til 540 elever, vil få en meget høy miljøstandard. Kontraktssummen er 360 millioner kroner.

NCC og Oslobygg KF har gjennomført en grundig og omfattende samspillsfase og prosjektet går nå inn i produksjonsfasen. Prosjektet gjennomføres i en totalentreprise.

- Det har vært krevende for alle involverte å gjennomføre et så omfattende samspillsprosjekt digitalt, men vi har sammen klart å utnytte potensialet som ligger i samarbeidet mellom entreprenør og byggherre, sier prosjektleder Andre Engelsen Milje i Oslobygg KF.

Les også: NCC tildelt kontrakt på miljøambisiøs skole

Det er i prosjektet lagt spesielt vekt på å skape gode sosiale møteplasser både innvendig og utvendig. Skoleanlegget skal legge til rette for fysisk, sosial og kulturell aktivitet, både for skolens elever og lokalmiljøet. Samspillsfasen har pågått fra oktober 2020 til mars 2021. Skolen planlegges ferdigstilt i Q2 2024.

- Bygging av skoler i samspill med byggherre og rådgivere er et viktig markedssegment for oss, hvor vi ser at samspillsprosessen bringer økt trygghet inn i prosjektet for alle parter, sier Roger Nygård, leder for NCCs byggvirksomhet i Norge.

Kilde: NCC

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11