23948sdkhjf

Slutt på brakkesyke: UCO og Moelven lanserer luksus modulrigg

– Mange av kundene våre tilbringer flere år i våre moduler. Derfor ønsker vi å tilby et produkt som hever opplevelsen av å være på jobb enda noen hakk. Med disse modulene er det som å jobbe i et moderne kontorbygg, sier Jostein Stormo, adm. direktør i UCO.

I de nye UCO-modulene er det moderne fargevalg og interiør, styrket lydisolering, enda bedre lyssetting og individuelt tilpasset ventilasjon.

 

– Det vi nå lanserer er en modulrigg i premiumversjon, som ivaretar alt fremtidens arbeidstaker er opptatt av, uttaler Jostein Stormo, adm. direktør i Utleiecompagniet AS (UCO) i en pressemelding.

Kundenes behov og ønsker er i stadig endring og i de nye modulene som UCO og Moelven samarbeider om skal både komfort, funksjon, design og miljø ha blitt satt i høysetet.

– Mange av kundene våre tilbringer flere år i våre moduler. Derfor ønsker vi å tilby et produkt som hever opplevelsen av å være på jobb enda noen hakk. Med disse modulene er det som å jobbe i et moderne kontorbygg, mener Stormo.

Solceller på taket

Ifølge UCO kjennetegnes de nye modulene med moderne fargevalg og interiør, styrket lydisolering, enda bedre lyssetting og individuelt tilpasset ventilasjon. I tillegg monteres det utvendige screens som solskjerming og man kan velge solcellepanel på taket som dekker strømbehovet til én en-etasjes rigg. Modulene ivaretar også alle HMS-perspektiver og er universelt utformet.

Jostein Stormo (t.v.) , adm. direktør i UCO og Lars Brede Aandstad, direktør i Moelven Byggmodul ved testriggen. Snart starter ordinær produksjon for fullt og UCO forventer å være leveringsdyktige til påske. Foto: UCO

Viderefører samarbeidet med Moelven

Moelven Byggmodul har vært leverandør av moduler til UCO gjennom mange år og når UCO nå fornyer modulparken sin skjer det altså i samarbeid med samme leverandør.

– Samfunnet er i kontinuerlig endring og det stilles stadig nye krav, både til det tekniske, miljømessige og til komfort og design. Det er vi lydhøre for og vi er hele tiden på jakt etter hvordan vi kan gjøre ting enda bedre, sier Lars Brede Aandstad, direktør i Moelven Byggmodul AS. – Derfor er vi glade for at UCO vil utvikle modulparken sin og lansere en premiumvariant som viser hva moduler kan være. Gjennom felles kunnskap og erfaring synes jeg vi har fått til et veldig godt produkt, mener Aandstad

Leveringsdyktige til påske

Sammen har selskapene laget en testrigg og om kort tid starter produksjonen av modulriggen for fullt.

– Vi regner med å kunne være leveringsdyktige til påske og etter reaksjonene å dømme så langt, så føler jeg meg trygg på at vi har gjort noen gode valg. Jeg har klokkertro på dette produkter og ser frem til at kundene våre kan få en enda bedre arbeidshverdag i våre moduler, sier Stormo.

Kilde: UCO

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109