23948sdkhjf

Mer rør for Assemblin på OSL

Avinor har inngått ny rammeavtale med Assemblin service Oslo om vedlikehold av rørinstallasjonene på Oslo lufthavn, Gardermoen.

Med opsjoner på forlengelse har avtalen en estimert verdi på mellom 40 og 60 millioner kroner de neste åtte årene.

 

Avinor og Assemblin inngikk avtale om vedlikehold av rørinstallasjonene på Gardermoen for fem år siden. Etter at denne avtalen løp ut tidligere i år, er det nå gjennomført konkurranse om ny rammeavtaleavtale for de kommende årene, opplyser Assemblin i en pressemelding.

En av selskapets største rammeavtaler

– I den forrige avtaleperioden hadde vi i snitt fire til fem rørleggere mer eller mindre fast stasjonert på flyplassen. Aktiviteten ble selvfølgelig litt redusert i forbindelse med korona-nedstengningen, men i perioder med mye jobb har det vært inntil 15 mann på jobb for å utføre både daglig vedlikehold og mindre prosjekter, sier avdelingssjef Torgny Volden i Assemblin service Oslo.

Han legger til at Avinor er en god og sikker oppdragsgiver og rammeavtalen er en av deres aller største.

– Vi er derfor svært glade for at vi fikk fornyet tillit, sier han.

Avtalen med Avinor er inngått av Assemblins serviceavdeling i Oslo og vil som tidligere bli driftet av avdelingskontoret på Romerike. Avtalen har en varighet på to år, med opsjon på to + to + to års prolongering – totalt åtte år.

– Tilbakemeldingene fra Avinor på de første fem årene våre på Gardermoen har vært svært positive. Vi har gjort en god leveranse, og har hatt svært dyktige medarbeidere på oppdraget, og dette har nok veid tungt når vi ble valgt som leverandør for en ny avtaleperiode, sier Volden.

Kilde: Assemblin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109