23948sdkhjf

Endringer i ledergruppen til Sweco fra nyttår

Divisjonsdirektør Sigurd Løvfall går over i ny rolle som Chief Digitalisation Officer i Sweco-konsernet. Elisabeth Baird blir ny divisjonsdirektør for Energi i Sweco Norge.

Endringen i Sweco Norges ledelse trer i kraft ved nyttår.

 

Sigurd Løvfall har vært divisjonsdirektør for Swecos energidivisjon siden 2017, og begynte i selskapet i 2012. I sin tid som divisjonsdirektør har han ledet divisjonen til en betydelig lønnsomhetsbedring, økt forretningsfokus og styrket kundetilfredshet. Nå ser han frem til nye utfordringer, skriver Sweco i en pressemelding.

Digitaliserte verdikjeder skaper merverdi for kundene

– Digitalisering er en av de sterkeste driverne for utvikling i vår næring, og nå ser jeg frem til å bidra når vi setter retningen for alle våre virksomheter på tvers av Europa. For vår del handler digitalisering om hvordan vi, som rådgivere, kan skape mer verdi for våre kunder gjennom digitaliserte verdikjeder. Som Europas ledende rådgivende ingeniørselskap, har Sweco en unik posisjon til å bli bransjeleder innen innovasjon og digitalisering. Jeg er glad for tilliten jeg har fått når jeg skal lede og samordne dette i ledelsen på tvers av Sweco-konsernet, sier Løvfall.

Ser frem til å jobbe tettere på energimarkedet

Elisabeth Baird blir ny divisjonsdirektør for Energi. Baird har jobbet i Sweco siden 2008. De siste ti årene har hun hatt ulike lederroller og levert solide resultater. Hun kommer fra stillingen som avdelingsleder for Geofag og feltundersøkelser i Bergen. Hun er opprinnelig utdannet byggingeniør med fordypning i konstruksjonsteknikk, og økonom med fordypning i ledelse.

– Jeg er svært glad for muligheten til å lede Swecos Energidivisjon, og alle de 450 dyktige fagfolkene i divisjonen. Nå ser jeg frem til å bli bedre kjent med de ulike regionene, medarbeiderne og til å få muligheten til å jobbe tettere på energimarkedet, sier den nye divisjonsdirektøren.

Kilde: Sweco

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125