23948sdkhjf

Nye ledere i WSP Norge

Ingunn Sirevåg Jensen har begynt i stillingen som divisjonsleder arkitektur og Borgar Lund har fått ny rolle som avdelingsleder analyse i WSP Norge.

– Vi har store vekstambisjoner framover og er sikre på at nyansettelsene av Ingunn og Borgar blir et viktig bidrag for videre vekst og posisjonering innen det grønne skiftet, sier Espen Sørbye Frederiksen, direktør for samfunnsutvikling i WSP Norge.

 

WSP er en av de største aktørene i det nordiske markedet innen teknologirådgivning. WSP Norge opplyser at forretningsområdet samfunnsutvikling samler store deler av tidligfasemiljøet i selskapet, hvor særlig tjenester innenfor by-, tettsteds- og eiendomsutvikling, utredning, analyse og arkitektur står sentralt.

Les også: WSP utreder sykehjemstomter i Kristiansund

Ny divisjonsleder arkitektur

Ingunn Sirevåg Jensen har nå tiltrådt som divisjonsleder arkitektur. Hun kommer fra som arkitekt i Link Arkitekter der hun også har fungert som prosjektleder og gruppeleder.

– For meg er bærekraft og miljø en viktig del av alle prosjekter, i form av transformasjon, gjenbruk og ombruk. Jeg mener det er viktig å utnytte mulighetene som ligger i hvert enkelt prosjekt, og tilføre god arkitekturkvalitet, gjerne noe som bidrar positivt til fellesskapet, forteller Sirevåg Jensen. 

Ny avdelingsleder analyse

Borgar Lund begynte som prosjektleder i WSP Norge i januar og har nå fått ansvaret for å lede analyseavdelingen i selskapet. Lund opplyser at hans team skal vurdere ulike framtidsscenarier og hjelpe kundene å velge riktige prosjekter.

Les også: Blir sjef for 6.000 WSP-ansatte i Norden

– Mye her handler om å forstå sammenhengen mellom energikapasitet, sysselsettingseffekter, infrastrukturinvesteringer og samfunnseffekten som bedre klima, bedre folkehelse og velferd i Norge, forteller Lund, som legger til at han raskt kom i gang med et samarbeid på tvers av WSP i Sverige, UK, Canada og Australia for å levere en stor tidligfasestudie for en internasjonal industrikunde.

– Det er samarbeidsmulighetene på tvers av land og tilgang på spisskompetanser og erfaringer som gjør WSP helt unik, fastslår Lund.

Kilde: WSP

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078