23948sdkhjf

Bygger i Ullernåsen: Bonavas første svanemerkede prosjekt i Oslo

Bonava har fått godkjent reguleringsplan for Trio Silur i Ullernåsen i Oslo. Det er planlagt om lag 53 leiligheter fordelt på tre lavblokker.

Bonava fikk Svanemerke-lisens tidligere i år og Trio Silur blir selskapets første prosjekt i Oslo kommune.

 

– Markedet og kjøperne har blitt langt mer bevisste på å bo miljøvennlig og sunt. Med svanemerket vil boligkjøperne føle seg trygg på at boligen er bygget på en bærekraftig måte, og derfor svanemerker Bonava alle sine kommende prosjekter, sier Pär Öberg (bildet), prosjektutvikler ved selskapets Oslokontor.

Les også: Bonava ansetter ny markedssjef

– Svanemerket stiller krav til energieffektive boliger slik at kundene kan være sikre på at bygget alltid er minst 10 prosent bedre enn TEK17. I tillegg leverer vi på de omfattende kravene til materialbruk, slik at det blir et godt innemiljø. Et annet eksempel er strenge krav til dagslys, noe som ofte innebærer større vinduer og mer lys inn i boligene, sier Öberg, som synes det er veldig gledelig at deres første prosjekt i Oslo blir Trio Silur.

– Oslo er et satsingsområde, hvor vi vokser raskt for tiden. Jeg gleder meg til å jobbe videre med rammesøknad og få presentert de nyeste illustrasjonene over prosjektet, legger han til.

Tre moderne punkthus

Bonavas Trio Silur i Ullernåsen vil bestå av tre moderne punkthus kledd i tegl med god utsikt og grønne strukturer rundt bygningene. Ifølge boligutvikleren vil de følge nabobebyggelsens prinsipper med inntrekning av etasjene i harmoni med høydeforskjellene på eiendommen. Dette gir en avtrapping av bygningshøydene mot Silurveien som gir de øverste etasjene ytterligere skjerming og en enda mer privat følelse i boligen.

Bonava forventer at byggestart i beste fall vil bli senhøstes til neste år.

Kilde: Bonava

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078