23948sdkhjf

Her får Vikeså Golv mye å gjøre

Vikeså Golv AS skal levere gulvbelegg til deler av det store behandlingsbygget i Nye Stavanger universitetssjukehus (SUS) til en verdi på nærmere 14 millioner kroner.

– For oss er dette en stor kontrakt, fastslår Einar Vikeså Kjølberg, daglig leder i Vikeså Golv AS.

 

Kontrakten har en verdi på vel 13,6 millioner kroner (inkl. mva) og er en del av arbeidsomfanget for utvidelsen av behandlingsbygget som Nye SUS bygger i tillegg til det ordinære byggetrinn 1. Dermed fullføres hele behandlingsbygget med 20.000 kvm ekstra, opplyser Helse Stavanger i en pressemelding.

Vil sysselsette fire til åtte personer i to år

– For oss er dette en stor kontrakt, og vi ser frem til å levere god kvalitet til behandlingsbygget der store deler av den mest spesialiserte pasientbehandlingen skal foregå. Vi har tilbudt flere kvaliteter og leveranser i kontakten, sier Einar Vikeså Kjølberg (bildet), grunnlegger og daglig leder i Vikeså Golv AS.

Han regner med at arbeidene på byggeplassen for Nye SUS kan starte opp i 2022 og at selskapet med denne avtalen sikrer sysselsetting til fire til åtte personer over et tidsrom på to år.

Ny lokal leverandør til landets største byggeplass

Leveransen omfatter avrettingslag, flere typer gulvbelegg, børstematter i gulv ved inngangspartier og tiltak for universell utforming som ledelinjer i gulv og annet som bidrar til veivisning. Visuelt ledesystem for rømning er også en del av oppdraget.

– Vi ønsker Vikeså Golv AS velkommen til landets største byggeplass, og ser frem til et god samarbeid, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for Nye SUS.

Hun sier det er fint å se at enda et lokalt selskap vinner frem i deres anbudskonkurranser.

– Med denne avtalen på plass regner vi med fin fremdrift på den delen av bygget vårt som jo som kjent kom i gang noe senere enn de øvrige byggene, sier Johanson.

Kilde: Helse Stavanger

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.516