23948sdkhjf

Norconsult bistår Bonava på Vestlandet

Norconsult har sikret seg en rammeavtale om å bistå boligutvikleren Bonava med prosjekterings- og rådgivertjenester i Bergen og omegn.

Avtalen gjelder for Bonavas prosjekter i bergensområdet og baserer seg på 10.000 årlige rådgivningstimer utført av Norconsult.

 

Rammevtalen baserer seg på en betydelig utbyggingssatsing fra Bonava i Bergen de kommende årene og gir kontinuitet i rådgivning, samarbeidet og volum for begge parter, skriver selskapet i en pressemelding.

Les også: Therese Braseth blir ny regionsjef i Bonava

Omfatter alle Norconsults fagområder

Prosjektdirektør Rune Lyngbø i Norconsult sier de er glade for å gå inn i samarbeid med Bonava som er en betydelig aktør innen byutvikling i Bergen og at de allerede har etablert et godt samarbeid. I dag leverer Norconsult tjenester til Bonava innen rådgivende ingeniørfag, men rammeavtalen gjelder for alle Norconsults fagområder.

– Norconsult er en totalrådgiver som leverer helhetlige rådgivningstjenester med vekt på bærekraft og innovasjon. Vi er opptatt av et tett og godt samarbeid med kundene våre, og av å være gode rådgivere som både forstår kunden, og utfordrer dem der vi ser bedre og mer bærekraftige løsninger, sier Endre Ljones, direktør for Norconsults kontor i Bergen.

Blant de største boligutviklerne i bergensregionen

Leder for designavdelingen i Bonava Bergen, Ronny Steinsvik, forteller at de har en stor tomtebank i Bergen og omegn, har flere prosjekter gående samtidig, og er også på jakt etter nye tomter å utvikle.

– Vi er blant de største boligutviklerne i bergensregionen og setter stor pris på dyktige samarbeidspartnere. Jeg er veldig fornøyd med at de flinke fagfolkene i Norconsult blir en del av det å skape gode nabolag og ser frem til å sette dem inn i våre boligprosjekter, sier Steinsvik.

Les også: Stor transformasjon i Bergen: Fra ullspinneri til unike leiligheter

Lanserer nytt byggesystem

Norconsult blir også en viktig samarbeidspartner i Bonavas nye, modulbaserte byggesystem.

Steinsvik opplyser at Bonava arbeider målrettet for å samle alle de gode løsninger og bygningskomponenter de anvender i sine byggeprosjekter i et felles system under navnet Bonava Byggesystem.

– For Bonava er det viktig at våre rådgivere kjenner vårt system som vil bli sentralt i vår måte å bygge på i tiden framover, sier han.

Kilde: Bonava

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109