23948sdkhjf

Bravida fikk to sykehuskontrakter til 176 millioner

Helse Møre og Romsdal har signert to kontrakter med Bravida Norge AS til en samlet kontraktsverdi på om lag 176 millioner kroner (inkl. mva).

Bravida skal levere brannslukningsanlegg, medisinske gasser og trykkluft til Sjukehuset Nordmøre og Romsdal (SNR).

 

Gjennom de siste årene har Bravida levert til flere sykehusprosjekter i Norge og har nylig ferdigstilt leveranser for Tønsberg-prosjektet, samt vunnet kontrakter for Stavanger Universitetssjukehus (SUS) og nye Drammen sykehus, opplyser Helse Møre og Romsdal i en pressemelding.

For Sjukehuset Nordmøre og Romsdal får Bravida oppdraget med å prosjektere og installere brannslukningsanlegg med sprinkler. Kontrakten har en verdi på i overkant av 76 millioner kroner (inkl. mva). Selskapet skal også levere et komplett anlegg for medisinske gasser og trykkluft til en verdi på om lag 100 millioner kroner (inkl. mva).

Over halvveis i kontraheringsprosessen

Med signeringen av de to kontraktene med Bravida har Helse Møre og Romsdal så langt inngått 13 av totalt 23 kontrakter for SNR-prosjektet. Prosjektet har også innstilt til kontrakt for leveranser av AGV-roboter og elektroniske sikringsanlegg og planlegger signeringer av disse kontraktene i løpet av kort tid.

Kilde: Helse Møre og Romsdal

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109