23948sdkhjf

Richard Opsahl Resvoll: Årets Unge Rådgiver

Rådgivende Ingeniørers Forening har kåret Multiconsults prosjekteringsleder, Richard Opsahl Resvoll (34) til Årets Unge Rådgiver.

Juryen hadde i år en særs vanskelig jobb med tre eksepsjonelt sterke finalister.

 

Richards rolle som inspirerende prosjekteringsleder, -gruppeleder og entrepriseansvarlig på svært synlige og offentlige prosjekter som Deichman, Vikingtidsmuseet og Campus Ås sikret ham seieren over de to andre finalistene; klima- og miljørådgiveren Mie Fuglseth fra Asplan Viak og spesialisten på BIM og Augmented Reality Anders Høie fra Trimble, skriver RIF i en pressemelding.

Richard Opsahl Resvoll

Richard Opsahl Resvoll (34) er prosjekteringsleder i Multiconsult. 

Han har vært prosjekteringsgruppekoordinator for alle Multiconsults fag på nye Deichman hovedbibliotek, prosjekteringsleder for flere bygg og entrepriseansvarlig for to av VVS-entreprisene på Campus Ås prosjektet. Han har vært oppdragsleder på Bjørvika skole og nå sist har han ledet oppdraget Nytt Vikingtidsmuseet som oppdragsleder gjennom en krevende fase med kvalitetssikring av gjennomførbarhet og kostnadskalkyle som forberedelse til en samspillsentreprise.

I tillegg til å lede oppdrag er Richard nestleder i Multiconsults seksjon prosjekteringsledelse på Skøyen i Oslo, og han har siden 2020 også ledet et av de største kompetansenettverkene i Multiconsult.

Kjent for å ta i bruk nye og utradisjonelle metodikker

I begrunnelsen fra juryen står det: «Richard Opsahl Resvoll er kjent for å ta i bruk nye og utradisjonelle metodikker for prosjektutvikling og gjennomføring. Han er en åpen, tydelig og uredd leder, som fokuserer på arbeidsoppgaver, prosesser og sluttresultat. Juryen verdsetter spesielt Richards kreativitet og fokus på kompetanseutvikling og bruk av organisasjonspsykologi i utførelsen av rollens om prosjekteringsleder for mange store offentlige prosjekter. Hans største styrker som leder er hans modige tilnærming til oppgavene, hans helhetsforståelse og lederegenskaper.»

Tre rådgivere som kommer til å sette store spor etter seg

Det er medlemsbedriftene til RIF som selv nominerer kandidatene, basert på utvalgte kriterier. Ifølge foreningen vitner Årets Unge Rådgiver 2021 om dyktige talenter over hele landet og med god spredning i alder, kjønn og kompetanse. Juryen mener det var et imponerende høyt nivå på årets nominasjoner.

– At Richard Opsahl Resvoll vant Årets Unge Rådgiver betyr at han er Norges mest talentfulle rådgiver. Vi gratulerer både ham og de to andre flinke finalistene; Mie og Anders med hederlig omtale fra juryen. Dette er tre rådgivere som kommer til å sette store spor etter seg i den norske BAE-næringen, sier Liv Kari Skudal Hansteen, adm. direktør i RIF.

Juryen har i år bestått av Ari Soilammi (RIF), Harald Vaagaasar Nikolaisen (Statsbygg), Nina Svendsen (RIFs Hovedstyre og Prosjektutvikling Midt-Norge AS), Arve Brekkhus (Byggeindustrien), Agnes Öster Haagensen (URIF og Rambøll), Trond Cornelius Brekke (RIF) og fjorårets vinner Krzysztof Wojslaw (Sweco).

Kilde: RIF

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.114