23948sdkhjf

Norconsult fikk fem rammeavtaler på Øvre Romerike

Norconsult er tildelt fem nye rammeavtaler med kommunene på Øvre Romerike. Avtalene gjelder fagområder som vei, vann og avløp, energi og miljø, hydrologi, geodata og renovasjon og miljøanlegg.

De nye avtalene er inngått gjennom Øvre Romerike Innkjøpssamarbeid som inkluderer kommunene Eidsvoll, Gjerdrum, Hurdal, Nes, Nannestad, Ullensaker og Nittedal.

 

Rammeavtalene har en varighet på to år, med mulighet for forlengelse i ytterligere to år.

– Vi har hatt rammeavtaler med kommunene på Romerike i mange år, og derfor er vi både stolte og ydmyke over å bli valgt nok en gang, sier Eirik Rismyhr avdelingsleder for Norconsult på Romerike.

I en pressemelding legger han til at avtalene vil styrke selskapets posisjon og bidra til videre vekst på Romerike.

– Nå skal vi vise at vi er tilliten verdig ved fortsatt å levere høy kvalitet, god service og bærekraftige løsninger for alle kommunene i regionen, sier Rismyhr.

Pris, kompetanse og løsningsforslag

Ifølge Norconsult var høy score på pris, kompetanse og løsningsforslag årsaken til at selskapet vant rammeavtalene.

Rismyhr forteller at tilbudet er utarbeidet gjennom et samarbeid mellom Norconsults hovedkontor og Region Innlandet.

– Det er inspirerende å lede et tilbudsarbeid der vi kan utnytte de ressursene vi har, uavhengig av hvor de er lokalisert, sier avdelingslederen som mener det er en fordel også for kundene at Norconsult har kontorer over hele landet.

– Det betyr at vi har rådgivere med lokale kunnskaper som raskt kan sette seg inn i kundens behov og tilby dem med de tjenestene de trenger, sier Rismyhr.

Kilde: Norconsult

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094