23948sdkhjf

25. november: Få siste nytt fra forskningsfronten

Torsdag 25. november er det klart for Norsk bygningsfysikkdag i Oslo. Temaene for årets arrangement spenner fra grønne tak og oppgradering av småhus til fasader i glass og metall.

På konferansen vil man også få siste nytt om regntetthet for platekledninger, samt prosjektpresentasjon av energi- og dagslyskonsepter i forbindelse med rehabilitering av kontorbygg.

 

Det vil bli gitt en statusoppdatering fra forskningsfronten og byggenæringens kvalitetsnorm, Byggforskserien. Ikke minst vil Sivert Uvsløkk dele sine erfaringer fra 40 år som bygningsfysiker, opplyser SINTEF i en pressemelding.

Viktig arena for kunnskapsdeling

Arrangementet er et samarbeid mellom NTNU og SINTEF Community, og er et viktig møtested der forskere og andre aktører i byggenæringen kan utveksle erfaringer.

Målgruppen for dagen er alle som er interessert i hvordan vi kan skape bedre bygninger, blant annet med hensyn til klimatilpasning, energibruk og avverging av fuktproblemer. Praktikere er spesielt velkomne.

Årets arrangement avholdes 25. november fra kl. 9 til kl. 16, både fysisk på Meet Ullevål (kr. 4.500) og digitalt (kr. 3.500).

Program og påmelding

Kilde: SINTEF

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094