23948sdkhjf

Otera Infra kjøper Oppland Elektro

Otera Infra forsterker posisjonen innen elkraft, samferdsel og telecom ved kjøpet av Oppland Elektro.

– Vi kjøper Oppland Elektro slik at vi står enda sterkere for å bygge samfunnskritisk infrastruktur og møte etterspørselen til elektrifiseringen av Norge, sier Aslak Andersen, daglig leder i Otera Infra.

 

Oteras kjernekompetanse er utbygging, drift og vedlikehold av samfunnskritisk infrastruktur. Ifølge Andersen vil Oppland Elektro gjennom sin posisjon, erfaring og kompetanse tilføre nye og utfylle Otera Infras eksisterende tjenester innenfor forretningsområdene elkraft, samferdsel og telecom.

Andersen forteller at selskapet er godt etablert i Sør-Norge og at det med dette oppkjøpet eskalerer satsingen videre som Otera Infra har gjort flere steder i Norge.

– Vi vil med dette kjøpet styrke vår satsing spesielt på arbeid med regionalnett og sentralnett. Norge står i fremste rekke når det kommer til elektrifisering og vi skal gjøre vårt for å møte den etterspørselen som blir et resultat av dette, sier Andersen.

Fortsetter som eget selskap

Oppland Elektro utfører oppdrag over hele landet og dette vil styrke satsingen til Otera Infra med et nasjonalt nedslagsfel. Oppland Elektro har hovedkontor i Gausdal og avdelingskontor på Gjøvik noe som gjør at Otera Infra nå også får kontorer i Innlandet fylke. Fra før har Otera Infra kontorer i Agder, Møre og Romsdal, Vestfold og Telemark, Viken og Vestland, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Oppland Elektro vil bestå som eget selskap, og vi skal fortsette å betjene våre kunder med vår kjernekompetanse, sier daglig leder Ove Midtenget som legger til at de ser frem til å bli en del av Otera/Roadworks-familien.

– Sammen med Otera Infra og de andre selskapene i gruppen vil vi styrke både kompetanse og kapasitet, og vi vil få tilgang til systemer og fellestjenester som forenkler hverdagen for våre ansatte, fortsetter han.

Gjennomføring av oppkjøpet forbeholdes at Konkurransetilsynet godkjenner transaksjonen.

Kilde: Otera, Proff

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.329