23948sdkhjf

Brannrådgivning: Firesafe gjør oppkjøp i Alta og styrker seg i nord

Med oppkjøpet av Total Brannsikring AS i Alta styrker Firesafe AS sin posisjon både i de nordligste fylkene og i resten av landet.

– Sammen med Total Brannsikring blir vi et landsdekkende brannrådgivningsfirma og vil kunne bistå våre kunder med prosjekter over hele landet, sier Morten Ameln, adm. direktør i Firesafe AS.

 

Fra neste år vil Total Brannsikring inngå som en del av Firesafe Consulting, noen dagens eiere av Total Brannsikring mener vil gi store positive synergier for både kunder og samarbeidspartnere.

– Vi blir da ankeret i nord, i et landsdekkende Firesafe Consulting. Det vil gi enda bedre branntekniske tjenester til våre kunder i fremtiden. Dette har vært det aller viktigste for oss når vi har tatt valget med å overdra selskapet til en solid eier, uttaler daglig leder Bengt Slettli.

Sterkt fagmiljø og bedre kapasitet

– I en tid der det er vanskelig å få rekruttert branningeniører, vil Firesafe med sine over 50 brannrådgivere bidra til at vi får bedre kapasitet og kan påta oss enda flere prosjekter i fremtiden, sier Slettli, som legger til at de kommer inn i et miljø med bred og sterk brannfaglig kompetanse hvor de får ta del i Firesafe Consultings utvikling av digitalisering og BIM-prosjektering innen brannfaget.

– Som en del av Firesafe vil vi også kunne tilby våre kunder og samarbeidspartnere utvidede tjenester innen brannfaget, som gir nye muligheter på mange områder; prosjektering av nød- og ledesystemer, brannalarm, slokkeanlegg, elektronisk branndokumentasjon, kontroll- og vedlikeholdssystemer av eksisterende bygg, samt totalavtaler for byggeiere, fortsetter Slettli.

Morten Ameln, adm. direktør i Firesafe AS, forteller at de har samarbeidet med Total Brannsikring i flere år og mener at de to selskapene utfyller hverandre på en veldig god måte.

– Sammen blir vi et landsdekkende brannrådgivningsfirma og vil kunne bistå våre kunder over hele landet. Total Brannsikring har en god markedsposisjon i Troms og Finnmark, og vil også tilføre oss mye, særlig på oppfølging av prosjekter i byggefasen, sier Ameln.

Om Selskapene

Total brannsikring AS i Alta har mer enn 20 års erfaring med prosjektering. Bedriften har fem ansatte og en omsetning på 10 millioner kroner. Bengt Slettli eier 60 prosent av selskapet gjennom Komsa Invest AS, mens de øvrige aksjene er fordelt på Målfrid Nøstbakken (17,5 prosent), David Tran (12 prosent) og Maiken Larsen (10 prosent).

Firesafe AS er ledende innen brannsikring i Norden med en omsetning på ca. én milliard kroner og har 800 ansatte og 25 kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Hovedkontoret er på Lørenskog utenfor Oslo. De siste årene har bedriften vokst betydelig både gjennom oppkjøp og organisk vekst. Selskapet er eid 100 prosent av Morten Ameln gjennom Monforte AS.

Kilde: Firesafe

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094