23948sdkhjf

Teknorådgivning: Blir sjef for 6.000 WSP-ansatte i Norden

Anna-Lena Öberg-Högsta har tiltrådt som leder for WSP-konsernets nye Nordenregion.

WSP er en av de største aktørene i det nordiske markedet innen teknologirådgivning. Nå samler konsernet de nordiske landene i en egen region som ledes av er Anna-Lena Öberg-Högsta.

 

Anna-Lena Öberg-Högsta er dr.techn. og professor i geoteknikk. Hun har mer enn 28 års erfaring innen miljø og byggebransjen, og over 20 års ledererfaring fra internasjonale roller, sist som adm. direktør i Europa og Midtøsten i Golder Associates, som WSP kjøpte i fjor, opplyser selskapet i en pressemelding.

WSP i Norden har over 6.000 ansatte, hvorav 550 i Norge. Mickey Johansson fortsetter som adm. direktør i WSP Norge, men Magnus Meyer, som tidligere både var adm. direktør i WSP i Sverige og sist for WSP Norden og Europe, forlater selskapet etter åtte år.

Ny kompetanse gjennom organisk vekst og oppkjøp

Öberg-Högsta påpeker at verden nå endrer seg ekstremt fort og det krever nye måter å jobbe med digitale løsninger og klimaspørsmål.

– Som et verdensledende konsulentselskap innen teknologi, prosjektering og rådgivning ser jeg store muligheter i å sikre kundenes behov for fremtiden ved å styrke vårt samarbeid regionalt og globalt, sier Öberg-Högsta.

Hun legger til at WSP vil investere i og fokusere på samarbeid for å styrke og utnytte kompetansen som finnes, og legge til ny kompetanse gjennom organisk vekst og oppkjøp for å maksimere tjenestetilbudet videre.

– Jeg er overbevist om at investeringen i Norden vil føre til at WSP styrker sin posisjon ytterligere i markedet, sier Öberg-Högsta.

Kilde: WSP

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094