23948sdkhjf

Skanska bygger langs Kirkeveien i Bærum

Skanska har kjøpt en ferdigregulert eiendom i Bærum og planlegger bygging av 50 leiligheter og 28 rekkehus.

Skanska Eiendomsutvikling har inngått avtale med Profier om kjøp av eiendommen Kirkeveien 59, på Haslum i Bærum.

 

Eiendommen er ferdig regulert til blokkbebyggelse og konsentrert småhusbebyggelse på totalt 8.600 BRA. Skanska planlegger å bygge 50 leiligheter fordelt på tre bygg i tre, fire etasjer samt 28 rekkehus. Parkering vil bli i underjordisk anlegg og det vil bli etablert el-ladere på alle parkeringsplasser, opplyser Skanska i en pressemelding.

De tre blokkene vil bli plassert langs kirkeveien mens rekkehusene vil plasseres mot eksisterende villabebyggelse i nord og øst.

Eiendommen har tidligere vært en teglfabrikk, og i dag står det et kombinert lager og logistikkbygg der. Skanska planlegger for oppstart bygging i løpet av 2023. 

«Ambisiøse klimamål»

Skanska har satt seg ambisiøse klimamål og som alle andre boligprosjekter de utvikler i egenregi blir prosjektet miljøsertifisert i henhold til BREEAM NOR.

– Vi er veldig fornøyde med å sikre oss denne flotte eiendommen. Her skal vi skape et trivelig bomiljø med høye miljøkvaliteter og attraktiv arkitektur, forteller Thorbjørn Brevik, konserndirektør i Skanska Eiendomsutvikling.

Transaksjonen gjennomføres i løpet av fjerde kvartal og gjøres ved at Skanska kjøper alle aksjene i Høvikhagen AS.

Kilde: Skanska

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093