23948sdkhjf

Danske Glaseksperten satser tyngre i Norge

Danske Glaseksperten A/S satser på økt eksport til Norge og har ansatt Svein Jørgensen som area sales manager.

Glaseksperten er en dansk produsent av glass til alle typer bygg og hevder å ha et av bredeste produktsortimentene til både innendørs og utendørs bruk.

 

Selskapet opplyser å ha hatt god vind i seilene på det norske markedet i en lengre periode, med flere større prosjekter. Eksportsjef Siggi Strandeng sier i en pressemelding at de nå satser enda tyngre på det norske markedet og har ansatt Svein Jørgensen som ansvarlig for salget her i landet. Sammen med resten av selskapets eksportteam skal han i tillegg styrke og utvikle salget i hele Skandinavia.

Les også: 580 nye isolerglass til arkitektonisk mesterverk

Jørgensen har lang erfaring fra både Pilkington Norge og senest hos Vikeså Glassindustri hvor han opparbeidet stor kunnskap om glass, men viktigst for den danske produsenten er nok hans store nettverk og inngående kunnskaper om det norske markedet.

Høy kvalitet og bedre leveringspresisjon

Glaseksperten har 230 ansatte og mer enn 30 års erfaring med å levere glass både i Danmark og på eksportmarkedene. Selskapet har hovedkontor og en 20.000 kvm stor fabrikk i Hjørring et par mil sør for Hirthals, og det er nettopp den moderne fabrikken Jørgensen trekker frem når vi spør om hva han anser de sterkeste kortene til Glaseksperten er. Han forteller at selskapet har investert betydelige summer i nye maskiner som gjør at de produserer med bedre kvalitet jevnt over. I tillegg trekker han frem en svært høy leveringspresisjon.

De tunge investeringene som er blitt gjort gjør at produktene aldri vil være det billigste alternativet. Selskapet fokuserer i stedet på å levere kvalitetsprodukter til avtalt tid og med en konkurransedyktige priser.

Onkel reisende Mac

Jørgensen sier at Glaseksperten er et dynamisk selskap med mange muligheter og god driv, og han er stolt over å ha blitt en del av teamet.

– Jeg får god mulighet til å bruke mine ferdigheter innen både glass og salg og det blir spennende å prøve salg også på tvers av landegrensene. Jeg gleder meg derfor til mange spennende prosjekter, sier Jørgensen. Etter at han begynte å jobbe for Glaseksperten i september har det naturlig nok blitt en god del reising for å besøke underleverandører, fasadeleverandører, glassmestre og andre kundegrupper, men han legger til at det etter hvert vil bli mer jobbing ut fra hjemmekontoret på Askøy utenfor Bergen.

Til boligprosjektet Piren Mandal har Glaseksperten levert i alt 322 kvm glassvern rundt takterrasser og balkonger. Foto: Piren Mandal

Betydelig leveranse til Piren Mandal

Blant Glasekspertens flere leveranser på det norske markedet trekker selskapet frem leveranse til Piren Mandal, et luksuriøst boligprosjekt med 24 leiligheter i strandkanten og med kort vei inn til sentrum. Her har den danske glassprodusenten levert 260 glass med den spesielle også ekstra sterke lamineringsfolien Saflex Structural. Glassene, med et samlet areal på 322 kvadratmeter, har blitt brukt til glassvern rundt bygningens takterrasser og balkonger og ifølge eksportsjef Siggi Strandeng vil flere lignende norske prosjekter forhåpentligvis være på vei.

– Vi har den siste tiden opplevd en økende interesse fra det norske markedet, og vi håper og tror at dette er en utvikling vi vil se enda mer i fremtiden. Det er spesielt høyprofilerte prosjekter med flere etasjer, utsikt og takterrasse som er etterspurt, og vi leverer derfor mange glassvern, som både sikrer utsikten og som skjermer for vinden, sier han.

Kilde: Glaseksperten, Proff

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125