23948sdkhjf

Ekteparet har drevet byggevarehus på Hurumlandet siden 1975 - solgte til Optimera

Med sitt selskap Tofte Bygg AS har ekteparet har drevet byggevarehus på Hurumlandet siden 1975.

 

For ganske nøyaktig åtte år siden skiftet byggevarehuset til Montér fra en annen kjede. Montér har 49 medlemmer som eier byggevarehusene selv. Optimera eier de øvrige og selve Montér-kjedekonseptet. Nå blir Optimera eier også av Montér Hurum.

Ekteparet har drevet byggevarehus på Hurumlandet siden 1975 og ble en Montér for åtte år siden. De har imidlertid hatt en nær forbindelse med Optimera og dets forløpere i en mannsalder.

– Siden vi kom inn i Optimera-systemet har vi hatt økning hele veien, enda det kom en konkurrent lokalt i Sætre. Tilveksten har kommet fordi Montér-kjeden er aktiv, har god logistikk og er veldig godt organisert på en bred og dyp måte. Håndtering av utfordringer som alt rundt koronakrisen blir løst «av seg selv». Det er en lettelse for oss som har nok å henge fingrene i, uttaler Mette Reiner-Vestli i en pressemelding fra Optimera.

Godt og personlig samarbeid gjennom mange

Montér Hurum er godt etablert i Åsveien industrifelt, litt opp fra Sætre sentrum og rett ved riksvei 23. Seks årsverk inkludert ekstrahjelpere har arbeidsplassen sin i byggevarehuset. Primærmarkedet er Hurum og Røyken, men byggevarehuset trekker også kunder gjennom Drøbakstunnelen fra andre siden av fjorden. Kundegruppene inkluderer proff, industri, kommune og gjør-det-selv-kunder. Særlig i sommerhalvåret inkluderer dette mange hytteeierne på Hurumlandet som er en halvøy avgrenset av Drammensfjorden i vest og Oslofjorden i øst.

– Vi er mange her som kan takke så mye for et godt og personlig samarbeid gjennom mange år. Når vi nå overtar stafettpinnen på driften av byggevarehuset skal vi sørge for at kundene får det gode tilbudet de er vant med. Det innebærer også fortløpende utvikling av vareutvalg, tjenester og ikke minst digitale muligheter, sier Petter Gram, regiondirektør i Optimera.

Kilde: Optimera

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Konseptet byggevarebutikk i bynære strøk: Nyåpning av XL-Bygg i Selbu
Peab river notbøteri i Ålesund og bygger 127 leiligheter i sjøkanten
Norske trelast: Netto eksport i 2022 for første gang på årevis
Norske kommuner svikter: Halvert satsing på nye idrettsanlegg
Forbereder økt boligkapasitet til flyktninger
Takprodusentenes forskningsgruppe: Endelig en standard for permanente sikringsløsninger på tak
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.109