23948sdkhjf

Hege Eizenberger: Ny produksjonsdirektør Hunton

Hege G. Eizenberger har over 20 års erfaring fra norsk treforedlingsindustri når hun som ny produksjonsdirektør i Hunton nå skal videreutvikle driften ved selskapets fabrikker for porøse plater og trefiberisolasjon.

Eizenberger kommer fra en tilsvarende stilling i Leca der hun siden 2018 hatt ansvaret for selskapets produksjon i Norge. Før dette var hun fabrikksjef i Norgips, i tillegg til å ha vært fabrikksjef i bedrifter som SCA Hygiene og Vajda-Papir Scandinavia.

 

Hun er utdannet sivilingeniør i kjemi fra NTNU med spesialisering innen kjemiteknikk og treforedling. I tillegg har Eizenberger en Executive MBA i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole, opplyser Hunton i en pressemelding.

– Eizenberger har over 20 års erfaring fra ulike lederstillinger i treforedlingsindustrien. Hun tilfører oss verdifulle erfaringer, viktig ny kunnskap og et stort engasjement for å sikre at vår produksjon møter behovene som kommer. Det er en sann glede å få henne som ny kollega, sier Arne Jebsen, adm. direktør i Hunton.

Han mener dette er en nøkkelansettelse for å støtte selskapets vekst inn i fremtiden.

– Hunton er i sterk vekst og vi jobber hardt for å holde tritt med etterspørselen på tvers av våre markeder. Dessuten er vi i gang med å teste nye forretningsmodeller for å bringe nye typer produkter til nye markeder. Derfor er det så viktig med en fremtidsrettet produksjonsdirektør, sier Jebsen.

Fokus på videreutvikling og optimalisering

Hunton produserer trefiberbaserte produkter på to fabrikker: Det tradisjonsrike produksjonsanlegget i Gjøvik sentrum produserer blant annet de markedsledende Vindtett- og undertaksplatene. Det nye anlegget på Skjerven, som ble åpnet i 2019, produserer Nativo Trefiberisolasjon. Begge anlegg forsyner Huntons nasjonale marked, og en stor andel går til eksport, primært i Norden.

– Hunton byr på interessante muligheter, og det er spennende at vi kan jobbe med å optimalisere driften på fabrikkene. Det viktigste målet er å øke produktiviteten og samtidig holde fokus på helse, miljø og sikkerhet. Det gode arbeidsmiljøet jeg har møtt på Hunton, og de dyktige medarbeiderne er et godt utgangspunkt for å lykkes med forbedringer og utvikling, sier Hege G. Eizenberger.

Kilde: Hunton

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.127