23948sdkhjf

Oslo kommune signerte rammeavtaler med fire konsulentselskaper

Bymiljøetaten i Oslo og Vann- og avløpsetaten har signert en ny rammeavtale for prosjektering knyttet til byutviklingsområdene i byen.

Rammeavtalen omfatter prosjektering av offentlige tiltak som gater, torg, sykkelveier, parker og grøntdrag med tilhørende kabler og ledninger knyttet til byutviklingsområdene i Oslo og er inngått for fire år med opsjon for ytterligere forlengelse med 1+1+1 år. Det var stor interesse i markedet og Bymiljøetaten i Oslo (BYM) hadde ved tilbudsfristens utløp fått inn hele 12 tilbud. Ett tilbud og en leverandør ble avvist fra konkurransen, opplyser Oslo kommune i en pressemelding.

Norconsult, Multiconsult, Sweco og Rambøll

Rammeavtalen, som er også inngått på vegne av Vann- og avløpsetaten (VAV), er etter en grundig evaluering signert med de fire leverandørene Norconsult Norge AS, Multiconsult AS, Sweco Norge AS og Rambøll Norge AS.

BYM har i dag ansvar for å koordinere og gjennomføre offentlige tiltak som fremforhandles i utbyggingsavtaler for en rekke byutviklingsområder i Oslo. For tiden har etaten ansvar for 12 byutviklingsområder, men flere områder vil kunne bli lagt til i løpet av kontraktsperioden.

Rammeavtalen skal dekke både BYM og VAV sine behov for rådgivnings- og prosjekteringstjenester i disse områdene.

Estimert årlig verdi på kontraktene er ca. 50 millioner kroner, men dette vil kunne variere fra år til år basert på både marked og bevilgning, opplyser Oslo kommune.

Kilde: Oslo kommune

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.378