23948sdkhjf

Ahlsell kjøper Ducatel: Styrker seg på infrastruktur

Ahlsell Norge AS har inngått en avtale om å kjøpe samtlige aksjer i Ducatel AS. Oppkjøpet er en viktig del av Ahlsells satsing tilknyttet infrastruktur og både drift og utbygging av fiber i Norge.

Ducatel har en sterk posisjon i markedet på forskjellige typer rør, spesielt på kabel- og fiberrør. Selskapet holder til i Drammen og omsatte i fjor for 170 millioner i 2020.

 

Oppkjøpet er en viktig del av Ahlsells satsing tilknyttet infrastruktur og både drift og utbygging av fiber i Norge, skriver selskapet i en pressemelding.

Ducatel leverer både til telekomutbyggere, entreprenører og elektrikere og for både Ducatel og Ahlsell handler oppkjøpet om å skape et bedre tilbud til kunder i alle segmenter.

– Ducatel har spesialisert seg på fiberprodukter og løsninger, og dette er et felt vi i Ahlsell ønsker å vokse på. Fiberutbyggingen i Norge er godt i gang, samtidig som mye gjenstår, sier Rune Flengsrud, adm. direktør i Ahlsell.

Alle ansatte blir med videre

Han legger til at de gjennom oppkjøpet får 16 nye kollegaer med god kompetanse innen telekom, samt sterke kunderelasjoner.

– I tillegg får vi tilgang på et produktsortiment som også kan selges gjennom Ahlsells salgs- og butikknettverk i Norge og Norden.

Foruten fiberrør og fiberkabel selger Ducatel også tilhørende produkter som koblingsskap, kummer og fiberverktøy. Ducatel prefabrikkerer også koblingsskap for å gjøre installasjonen enklere for kundene.

– Helt siden oppstart har vi satt leveringspresisjon, pålitelighet og kvalitetsprodukter i høysetet. Ahlsell er kjent for å være gode på alle disse punktene selv, så da de kom på banen visste vi med en gang at dette oppkjøpet kom til å bli et løft for alle kundene våre, sier Bjørn Edward Torgersen, daglig leder og en av eierne av Ducatel.

Kilde: Ahlsell

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.08